Sök

Är du vår nästa event-stjärna? Breakit söker två projektledare

Teamet på Breakit (de flesta!) hösten 2018. Vi består av redaktion, kommersiellt team med event samt utveckling

Camilla Bergman

Camilla Bergman

Älskar du att sy ihop event från idé till färdig produkt? Gillar du startup-världen eller det nya digitala näringslivet? Sök en av våra två tjänster som projektledare – nu!

Breakit har på kort tid etablerats som en av Sveriges största affärssajter, med en kärna i startup- och techvärlden. Det senaste året har vi dragit igång en eventverksamhet med målet att hjälpa startups och tillväxtbolag att lyckas ännu bättre.

Nu söker vi två projektledare till eventavdelningen. Tjänsten innebär att du:

  • Projektleder våra event från ax till limpa. Du har både egna idéer på event du vill göra som passar vår målgrupp och utvecklar våra befintliga.
  • Hittar de bästa talarna, startup-grundarna och andra intressanta personer som vår målgrupp älskar och sätter ihop ett riktigt wow-program. Du förstår vikten av att hitta en bra mix som på riktigt kan göra skillnad hos publiken och är inte rädd för att ringa och jaga eller nätverka dig till dessa personer.
  • Sköter mycket av det praktiska kring eventet. Vi är en startup och gör det mesta själva. Självklart hjälps vi åt, men du kommer själv att boka lokal, ha kontakt med deltagarna och bära en och annan rollup.
  • Hjälper våra partners (sponsorer) med ett bra upplägg för hur de ska synas på våra event. Ibland hänger du med våra säljare ut och träffar kunder.


Vi söker dig som:

  • Har relevant erfarenhet av att jobba med dessa typer av event/konferenser/summits. Har du dessutom jobbat med event inom B2B är det starkt meriterande.
  • Har dokumenterad erfarenhet av att självständigt sy ihop event från start till mål, inklusive att sätta ihop programmet och få in talare själv.
  • Har koll på google drive och/eller projektledarverktyg, kan göra en budget och förhandla om priser. Har du dessutom koll på bra talare och ett eget nätverk att nyttja är det meriterande.
  • Har en kommersiell och säljande ådra. Även om du inte kommer att sälja partnerskap och biljetter själv genomsyrar detta ditt jobb.
  • Är en driven, lösningsorienterad och snabbfotad person. Eftersom vi är ett växande företag finns stora möjligheter till karriärutveckling för den som vill.


Du kommer att jobba i team med vår marknadskoordinator och våra säljare, och tajt med vår redaktion för att alltid ha ett öra mot marken. Du rapporterar till Breakits affärsutvecklingschef. Vi sitter i toppfräscha lokaler vid Norrmalmstorg i Stockholm. 

Tjänsterna är tillsvidareanställning med sex månaders provanställning.

Frågor? Kontakta Camilla Björkman på camilla@breakit.se eller 070-421 28 16. Vi tar annars hjälp av bemannings- och rekryteringsbolaget Media720 i denna rekrytering.

Sök tjänsterna här!

Läs mer