Välkommen till Startupjuristerna

Välkommen till Startupjuristerna

Här kommer du att hitta krönikor sponsrade av juristbyrån Jansson & Norin.

Jansson & Norin, som grundats av Nils-Erik Jansson och Johan Norin, är en juristbyrå som riktat in sig på affärsjuridik och startups. Nils-Erik Jansson är initiativtagare till manifestet Startup Manifesto och bolaget har tidigare sponsrat såväl Start up grind som SUP 46 med sina tjänster. 

Här är en kort presentation av personerna som kommer att skriva här
 

Cornelia 

Beskrivs inte sällan som en krigare som hatar att förlora. Har ett förflutet som egen företagare med god känsla för entreprenörskap. Cornelia kommer främst skriva om kommersiella avtal samt tvist och process.

Roger

Fotbollstokig affärsjurist och delägare i Jansson & Norin. Analytisk precisionsarbetare som älskar bolagsrätt och varumärken. Roger kommer främst skriva om avtals-, bolags- och immaterialrätt.

Sofia

Hennes förkärlek till bloggar och sociala medier har föranlett hennes juridiska inriktning mot samma ämnen. Sofia kommer främst skriva om IT-rätt och marknadsrätt.

Nils Henckel

Orädd affärsjurist som älskar ny teknik och start-ups. Nils är Sveriges, kanske, enda drönarjurist och kommer skriva om allmän affärsjuridik och högst eventuellt något om juridiken kring drönare. 

Vid sidan av juristverksamheten driver Jansson & Norin egna startups, bland annat Mapiful och Precisely, med syfte att bibehålla en nära kontakt med entreprenörskapet.

Läs fler artiklar
LÄS MER