Med bilen som ditt mobila kontor – och din personliga assistent

Med bilen som ditt mobila kontor – och din personliga assistent

Hitta snabbaste vägen eller en ledig p-plats? Check.
Boka hotellrum eller lira din favoritspellista? Check.
Med MINI Countrymans smarta funktioner blir bilfärden både enkel, effektiv och säker.

För många av oss är bilen ofta mer än en bil.

Den är ett andra kontor, där behovet att vara uppkopplad med omvärlden är lika stort som vid ditt vanliga skrivbord. Vi vill alla komma fram till jobbet, mötet eller hemmet i tid – på ett enkelt och säkert sätt.

Funktionerna som gör resan supersmidig – läs mer om MINI Connected här

Med den smarta innovationen MINI Connected har det aldrig varit enklare. Den inbyggda appen fungerar som en assistent som hjälper dig med både information och underhållning längs vägen, så att du inte behöver svänga av för att ta fram telefonen eller kalendern.

Behöver du exempelvis tanka får du snabbt veta vägen till närmaste bensinstation. Det är bara att ställa frågan rakt ut – MINI Connected är röststyrd och lätt att interagera med.

Lyxig reseplanering med MINI Connected

MINI Connected känner igen dina resmönster och sparar alla dina destinationer – både nya och gamla. Om du synkar din kalender via din mobiltelefon kommer du aldrig för sent till ett möte. Appen påminner dig i god tid, baserat på rådande trafikläge, när du behöver dra. Och längs vägen får du trafikinformation i realtid om eventuella olyckor, trafikstockningar eller vägarbeten och hjälp att justera om rutten.

En perfekt reseledare

Behöver du ordna några saker längs vägen till konferensen eller sommarstugan? Leta upp destinationerna via Apple Maps eller Google Maps i mobilen och skicka till din MINI. Väl i bilen importerar du dina stopp i navigationssystemet med en knapptryckning innan du rullar iväg.

Erbjudande – hitta din MINI från 192 100 kronor

Håll koll på distans

Sommarhetta, luften dallrar och du är på väg mot din bil? Med funktionen Remote Services slår du på luftkonditioneringen så att bilen är perfekt sval när du öppnar den. Samma funktion låter dig också hålla koll på dörrar och fönster, låsa och låsa upp bilen oavsett var du befinner dig. Och skulle du råka glömma var på flygplatsparkeringen din MINI står visar den det på en karta i mobilen – eller mer handgripligen genom att tuta och blinka med strålkastarna.

Concierge service i bilen – inte längre bara för brittiska agenter

Boka om en flight. Hitta bästa hotellrummet i krokarna eller en restaurang till kvällens middag. Eller få tag på telefonnumret till en jourtandläkare. Ibland dyker det upp överraskningar på vägen som måste hanteras – då kontaktar du MINI:s concierge service som dygnet runt hjälper dig att lösa situationen. Du ringer upp via en knapp på navigationssystemet och snart har du fått den fakta eller de kontaktuppgifter du behöver.

Säkerheten först

Tveklöst hjälper MINI Connected dig att bli en bättre bilförare. Har du förberett dig väl behöver du knappt ta ögonen från vägen eller händerna från ratten förrän du nått din destination. Men MINI Countryman är en väldigt säker bil i sig. Här finns bland annat krockkuddar för både bak- och framsäten och en adaptiv farthållare som hjälper dig hålla avståndet till bilen framför. Dessutom har MINI Countryman fått högsta betyg i både Euro NCAP:s krocktester och hos det amerikanska säkerhetsinstitutet IIHS.

Men underhållningen då?

Just det ja, anslut ditt Spotify-konto och få tillgång till 30 miljoner låtar och alla dina egna spellistor. Du kontrollerar musiken via MINI Connected så inget trixande med telefonen behövs.

Vilken MINI passar dig bäst? Läs mer om alla modeller här!

Advertisement
Läs fler artiklar
LÄS MER