Karolina Sandberg blir ny innehållschef på Perfect day media

Perfect Day Media Rekrytering Content marketing
Karolina Sandberg blir ny innehållschef på Perfect day media

Amanda Schulman, Hannah Widell och Perfect day medias nya innehållschef Karolina Sandberg. Foto: Jonas de Lange / Press

Tobias Blixt

Reporter

Ska leda bolaget till nya nivåer inom karaktärsdrivet innehåll enligt Hannah Widell.

Poddstjärnorna Hannah Widell och Amanda Schulmans medie- och produktionsbolag Perfect day media har värvat Karolina Sandberg för att leda bolagets innehåll framöver.

Karolina Sandberg har tidigare arbetat som byråchef på fullservicebyrån Oh my, där hon utvecklat byråns affärsområde inom rörlig bild och podcast. Samtidigt som hon bloggar om innehåll och marknadsföring hos Resumé.

Nu lämnar hon alltså byrån för att istället bli innehållschef på Perfect day media. 

“Det digitala marknads- och mediesverige kräver snabbrörlighet, mod och starkt intraprenörskap – någonting som genomsyrar allt Hannah och Amanda tar sig för. Deras sätt att driva affärer har också inspirerat mig länge och på Perfect day media har man knäckt många koder när det kommer till starkt och konverterande innehåll”, säger hon i ett pressmeddelande

“Nu ser jag mycket fram emot att utveckla content-erbjudandet framåt och att ta till vara på kapaciteten, för att skapa värde för både befintliga och nya kunder.”

Hannah Widell beskriver rekryteringen som ett viktigt steg för företagets framtida satsningar.

“Vi har haft ögonen på Karolina under en längre tid – hon är nytänkande, helt orädd och brinner för rörligt och karaktärsdrivet innehåll, vilket är precis det som är kärnan i vår verksamhet. Nu ser vi fram emot att hon ska leda vårt redan fantastiska innehålls-team till helt nya höjder”, säger Hannah Widell, koncern-vd.

Läs fler artiklar
LÄS MER