Sök

Lekmer-grundaren startar Stroller – utvecklar appar för barnfamiljer och föräldrar

StrollerApparTech

Foto: Press

Tobias Blixt

Tobias Blixt

Reporter

E-handelsentreprenören Patric Palmefjord fokuserar inte längre på att sälja produkter på nätet.

Istället är det digitala produkter tänkta att underlätta livet för föräldrar som är den nya satsningen. Tillsammans med Amanda Avsan och Andreas Ovefelt har han startat tech-bolaget Stroller.

Det nystartade bolaget lanserar snart två appar. Genom att använda apparna ska föräldrar bland annat kunna följa sin graviditet och hitta andra föräldrar som de kan prata med.

“Vi har sett att det finns ett behov av digitala produkter för gravida och familjer som även tar hänsyn till att det finns olika familjekonstellationer. Det behövs ett nytänk och fler användarvänliga hjälpmedel som ger en nyanserad bild av familjens behov”, säger Patric Palmefjord, vd på Stroller i ett pressmeddelande.

Genom apparna ska man även låta användarna ta del av olika erbjudanden och målet är att bli den självklara aktören för digitala produkter riktade mot gravida och barnfamiljer.

“På sikt kommer vi även utveckla fler appar och produktområden relaterade till familjen. Vi vill även expandera på övriga marknader i både Norden och Europa då det i dagsläget inte finns något som liknar vårt koncept”, säger Amanda Avsan, marknadschef på Stroller i en kommentar.

Läs mer