Snart dags för Breakit Scaleup day – boka din plats nu!

Breakit Breakit Scaleup Day Scaleup Day
Snart dags för Breakit Scaleup day – boka din plats nu!

Talare till Breakit Scaleup Day 2018. Foto: Press och iStockphoto.

Den 17 oktober på Breakits nya event Scaleup Day delar några av Sveriges tyngsta startup-grundare med sig av sina viktigaste lärdomar och värsta misstag. Häng på – det här vill du inte missa.

Hur går man från startup till scaleup? Vad har de som lyckats gjort rätt – och vilka är de värsta flopparna de önskar att de aldrig gjort?

Det är på tiden att Breakit tar ett rejält grepp om dessa frågor – och det gör vi genom att lansera eventet Breakit Scaleup day.

Det är precis som det låter: en heldag med fokus på hur du växer med ditt företag. Du går in genom dörren på morgonen som en startup och ut efter dagen som, okej kanske inte en scaleup, men med ett gäng viktiga insikter som tagit dig lite närmare målet att bli en.

Vi har valt ut ett gäng startup-grundare som vi tycker har bevisat sig som scaleups och som dessutom är modiga nog att bjuda på sina misstag. Dessa kommer du att få lyssna på. Dessutom har vi bordet-snack, paneler, finansierings-battles och en massa annat grymt.

Så är du en grundare, vd, chef eller bara någon som tycker att det här verkar vara en bra dag för dig – varmt välkommen! Haffa din biljett här. Kanske vill du till och med ta med dig hela ledningsgruppen eller styrelsen? Då finns såklart en fin grupprabatt. Igen: välkommen! 

PROGRAM:

 • 8:30 Registrering och frukost
 • 9:00 Programmet startar! Intro med Breakits moderator Camilla Björkman
 • Case: Youtube-pionjären som sålde sin startup till en börsjätte – så fick han det att funka. Med Vigor Sörman, grundare och vd för Sveriges första Youtubenätverk Splay, som på några få år blivit ett digitalt mediehus.
 • Live-case: Från startup till scaleup med Greenhouse-experterna
 • Panel: Så bygger du en vass organisation – techprofilernas bästa tips och värsta misstag. Med Anna Fredrixon, HR-chef på Kry, Nicholas Högberg, vd på Bannerflow och Sara Bjelkstam, operativ chef på Fishbrain.
 • Kaffe och nätverkande
 • Finansierings-battle: Ta in riskkapital eller växa själv – vem vinner matchen? Med bland annat Karl Rosander och Måns Ulvestam, grundare av Acast och Sanna Westman, investeringsansvarig på Creandum.
 • Skala upp utomlands – vad ska man tänka på? Intervju med Fredrik Hånell, affärsutvecklare på EIT digital, med 25 år i publika och riskkapitalfinansierade hightechbolag som VD och entreprenör. 
 • Lunch och nätverkande
 • Så blir du framgångsrik i en värld fylld av distraktioner. Med Derek Thomson, bästsäljande författare av boken Hit Makers: How to Succeed in an Age of Distraction
 • Case: Marknadsföring från garaget – så gick hon från idé till digital (scaleup)-succé. Med Pernilla Nyrensten, grundare och vd för outdoormärket Revolution Race, som startades hemma i garaget för fyra år sedan och nu passerat 200 miljoner kronor i omsättning.
 • Fika och nätverkande
 • Lär dig av Mockbergs klockrena succé – så skalar du upp ditt varumärke över hela världen. Med Elvira Eriksson, grundare av klockmärket Mockberg som nu omsätter över 20 miljoner utan riskkapital.
 • Case: Att växa i blixtfart – så hänger produkten (och du) med. Jens Nylander, grundare och vd för det Silicon Valley-baserade techbolaget Automile.
 • 16.15: Avslut, bubbel och mingel!


Boka din biljett här! För dig som är sent ute har vi just nu en sista chansen-rabatt. 

PS! Vi söker såklart även partners! Varmt välkommen att höra av dig till Breakits affärsutvecklingschef Camilla Björkman.

Huvudpartner:

Partner:

 

Läs mer

LIVE: Nu är Off the record igång – följ vårt nya tech-event här (om du är medlem)

Blod (kanske inte), svett (absolut) och lite tårar – här är vad vi lärt oss om att hitta product market fit

Breakit mot nytt rekordår – omsättningen lyfter 50 procent (nästan)

Läs fler artiklar
LÄS MER