Redo att ta nästa steg med din e-handel? Kom på SEBC

Breakit - Redo att ta nästa steg med din e-handel? Kom på SEBC

Steven van Bellegham, Tekla Acs och Robin Mostacero och Magnus Kroon är bland de som talar på SEBC. Foto: Press

Jon Wahlqvist

Webbredaktör

Snart samlas e-handelseliten i Göteborg.

E-handeln växer så det knakar över hela världen – och kanske framför allt i Sverige. Nya spelare dyker upp på marknaden, samtidigt som gamla bjässar som H&M och Clas Ohlson har problem med att ställa om sina affärer till en allt mer digital marknad. 

Det finns många utmaningar.

För att diskutera dessa frågor – och skapa nya spännande kontakter och möten – samlas nu därför eliten inom e-handel i Göteborg. Två dagar späckade med intressant möten och spännande talare väntar för deltagarna på SEBC i vår.

“Vi är mer inriktade mot handlarna än vad de andra eventen är," säger Fredrik Hedblom, vd på Jetshop, som är arrangör.

"Meningen är att handlarna ska bli inspirerade när de kommer hit."

Jetshop, som är Nordens största plattformsleverantör inom e-handel, arrangerar SEBC – eller Scandinavian eBusiness Camp som det egentligen heter för nionde året i rad. Och det finns några höjdpunkter som Fredrik Hedblom skulle vilja lyfta fram. 

"Jag ser speciellt fram emot att lyssna på Steven van Belleghem”, säger Fredrik Hedblom, vd på Jetshop.

“Han har en förmåga att beskriva framtidens handel och konsumenter på ett väldigt intressant och inspirerande sätt."

Breakit är mediapartner till årets SEBC som går av stapeln på Clarion Hotel Post i Göteborg 17-18 Maj – köp dina biljetter här.

Här är några höjdpunkter från programmet:

Steven van Belleghem

Rutinerad föreläsare med fokus på kundfokuserad marknadsföring i en digital värld. Hans första bok, The Conversation Manager, vann pris som årets mest innovativa bok inom marknadsföring 2010.

Aim'n Sportswear

Tekla Acs och Robin Mostacero har med små medel lyckats lansera och sälja sina produkter över hela världen. Detta trots att de – som de själva säger – är ett par, har en tvååring hemma och att de har varit totala rookies på allt de har gjort.

Magnus Kroon – affärsutvecklare

För Magnus Kroon började allt när han hjälpte till i sin farfars butik i Skara. Sedan dess har han hunnit med att driva egen ICA-butik, jobba som bilförsäljare, cityledare, utvecklingschef på Svensk Handel och vd på Västergötlands Köpmannaförbund. På SEBC inriktar han sig främst på hur handlarna ska kunna möta framtidens konsumenter.

Läs fler artiklar
LÄS MER