Tar strid mot Google – lyssna på Nicklas Storåkers egen berättelse

Tar strid mot Google – lyssna på Nicklas Storåkers egen berättelse

Nicklas Storåkers. Foto: Björn Leijon/Breakit.

Stefan Lundell

Medgrundare och innehållschef

Breakit och Carnegie Private Banking bjuder dig på spännande live-intervju med Pricerunner-chefen Nicklas Storåkers, aktieråd från Carnegies stjärnanalytiker Niklas Ekman och affärsnätverkande med entreprenörer och investerare. Först till kvarn!

I torsdags var Pricerunner-chefen Nicklas Storåkers i Bryssel för att vittna mot den amerikanska techjätten Google. I fall den svenska entreprenören får rätt tvingas Google böta 133 miljoner kronor – per dag.

Om denna spännande rättstvist kommer du få höra mer onsdagen den 7 mars då Nicklas Storåkers intervjuas på scen hos Carnegie Private Banking. Intervjun med Nicklas Storåkers är en del av den seminarieserie som Breakit genomför tillsammans med Carnegie Private Banking på temat “Gamechangers 2018”.

Här går vi på djupet kring några av de viktigaste strukturförändringarna i den globala ekonomin just nu och analyserar hur dessa påverkar svenska företag och privata investerare.

Vid det första eventet lägger vi fokus på de stora plattformsbolagen Google, Amazon och Facebook. Hur förändrar dessa jättar sättet man kan bygga företag på? Och hur kan man som investerare hitta bolagen som är vinnarna när plattformbolagen ritar om spelplanen?

Som chef för prisjämförelsesajten Pricerunner har Nicklas Storåkers en unik inblick i hur e-handlarna utnyttjar och marknadsför sig via de stora plattformarna. Han har också spännande insyn i Amazons planer för den svenska marknaden – du får veta mer i intervjun!

Dessutom berättar Carnegies stjärnanalytiker Niklas Ekman hur han upptäckte klädjätten H&M:s kris långt före sina konkurrenter och vad han tror om bolagets framtid. Niklas Ekman har också lovat att bjuda på sin analys av vilka som är vinnarna och förlorarna när plattformsbolagen blir allt mer dominerande.

Och som det inte skulle vara nog – Breakits stjärnreporter Erik Wisterberg leder samtalen och ger den senaste uppdateringen kring Facebooks planer.

Det här vill du inte missa. Anmäl dig nu – antalet platser är begränsade.

Kvällens hållpunkter:

  • 17.00 Välkomstmingel och affärsnätverkande.
  • 17.30 Breakits Erik Wisterberg inleder kvällen tillsammans med Henrik von Sydow, omvärldsstrateg på Carnegie
  • 17.45 Intervju med Nicklas Storåkers, storägare och vd Pricerunner.
  • 18.15 Carnegies detaljhandelsanalytiker Niklas Ekman.
  • 18.45 Mingel och affärsnätverkande fortsätter.


Datum och tid: Onsdag 7 mars, kom redan vid 17 för affärsnätverkande!

Plats: Carnegie Private Banking, Regeringsgatan 56, Stockholm.

Anmälan: Klicka här! (Notera att vi tar ut en avgift på 300 kr vid no-show).

Carnegie Private Banking bjuder på vin, juice och gott tilltugg.

Läs fler artiklar
LÄS MER