Dominika Peczynski startar Treatya – ska hjälpa dig boka skönhetsbehandlingar

Breakit - Dominika Peczynski startar Treatya – ska hjälpa dig boka skönhetsbehandlingar

Dominika Peczynski. Foto: TT

Jon Wahlqvist

Webbredaktör

Drar igång plattform för skönhetsbehandlngar.

Tanken med plattformen Treatya är att de som vill ha tag i en skönhetsbehandling lätt ska kunna hitta en utförare på sajten. Bokningen sker via plattformen och i stället för att kunden går till en salong kan frisören eller makeup-artisten komma hem till kunden.

“Många skönhetsbehandlingar behöver inte utföras på salong eller klinik", säger Dominika Peczynski, PR-konsult och företagsledare som ligger bakom satsningen.

“Det är ofta enklare att vara mobil med produkter och verktyg.”

Behandlarna fyller själva i vilka tider de är lediga och sätter sina priser själv. Det gör att de kan jobba mycket mer flexibelt och kan erbjuda sina tjänster vid andra tillfällen än bara på dagtid, som annars är vanligt.

Och just det ser Dominika Peczynski själv som en stor fördel.

“Ibland kan jag se ut som ett penntroll i håret i flera månader utan att hinna göra något åt det. Och naglarna ska vi bara inte tala om. Jag har dessutom en liten son som inte är road av att följa med sin mor på salong. För mig är behovet av en tjänst som Treatya uppenbart”.

Via Treatya kommer kunder kunna boka behandlingar inom kategorierna hår, makeup, ögonbryn/fransar. fotvård, naglar massage och injektioner med fillers.

Läs fler artiklar
LÄS MER