United Influencers förstärker sitt profilteam med Therese Lindgren

Breakit - United Influencers förstärker sitt profilteam med Therese Lindgren

Therese Lindgren. Foto: Lars Pehrson/Svd/TT.

Sara Lindmark

Reporter

Therese Lindgren är en av Sveriges största youtubers. Nu utökar hon sina sociala kanaler med en blogg via United Influencers.

Många influencers, alltså personer med stor makt på sociala medier, har blivit kända via sina bloggar. Till de allra största hör namn som Isabella Löwengrip och Kenza Zouiten Subosic.

Therese Lindgren slog istället igenom med sin Youtube-kanal 2013 och väljer att satsa på en bloggkarriär först nu. Bloggen drar hon igång i samarbete med United Influencers.

“Jag har haft som mål att lansera en blogg, där jag kan vara mer beskrivande och som komplement till mina övriga plattformar. United Influencers kändes som ett självklart val och med så mycket som händer kring mig nu är jag i behov av en trygg partner vid förhandlingar och partnerskap såväl som kring egen rådgivning”, säger Therese Lindgren i ett pressmeddelande.

Hennes Youtube-kanal har idag cirka 10 miljoner visningar i månaden och är en av Sveriges absolut största. Några av ämnena är djurrätt, veganism, skönhet och psykisk ohälsa. Hennes Instagram-konto har också över 800.000 följare.

Läs fler artiklar
LÄS MER