Fotbollsexperten startar kanal på Youtube – med Football Addicts

Fotbollsexperten startar kanal på Youtube – med Football Addicts

Kollage: TT/Niklas Larsson och Flickr/Boyd

Sanna Wolf-Watz

Webbredaktör

Fotbollsexperten Ola Wenström kommenterar redan matcher i Premier League för Viasat. Nu flyttar han till England – och drar igång en Youtube-kanal i samarbete med Football addicts.

Satsningen är Ola Wenströms eget initiativ och enligt Resumé ska Football addicts hjälpa honom nå ut med sin nya kanal medan han fortsätter med sitt jobb för Viasat.

"Det uppdraget fortsätter alltså. Jag kommer att pendla mellan studion i Stockholm och arbetet med programmen i England. Ambitionen är givetvis att med färska intryck från Premier League-land också bidra till att göra Viasat-sändningarna ännu mer initierade och bättre. Det här Englands-äventyret är dock en satsning i egen regi", säger Ola Wenström i en kommentar.

Budskapet ska spridas via Football Addicts app Forza Football som nu växt till världens näst största fotbollsapp. Enligt Patrik Arnesson, grundare av Football addicts ska det nya samarbete ge Forza Football möjlighet att inte bara ge liveresultat, höjdpunkter och laguppställningar.

"Tillsammans med Ola kommer vi nu även kunna erbjuda sylvassa införrapporter flera dagar i veckan för alla de stora matcherna", säger Patrik Arnesson.

Nyfiken på Football addicts?

Spana in vår långa intervju med Patrik Arnesson som gjordes i samband med Almedalsveckan.

Läs fler artiklar
LÄS MER