Dr Sannas till börsen – stort intresse för noteringen

Breakit - Dr Sannas till börsen – stort intresse för noteringen

Finwire / Breakit

Nyemissionen i hälsogurun Sanna Ehdins bolag övertecknad.

Dr. Sannas är ett bolag som tillverkar och säljer sina egna hälsopreparat och hudvårdsprodukter. Direkt via sin sajt säljer bolaget ekologiska kosttillskott, hälsopaket och krämer för både händer och fötter.

Hjärnan bakom bolaget är Dr. Sanna Ehdin själv. Hon är doktor i immunologi och har skrivit böcker och föreläst om hälsa i över 20 år.

Nu tar hon sin startup till handelsplatsen NGM Nordic MTF. Noteringen ska ske 26 januari men redan nu meddelar bolaget att nyemissionen på 3,0 miljoner kronor övertecknades.

Intresset för erbjudandet var stort och därmed utnyttjas även överteckningsemissionen om ytterligare 1,0 miljon till fullo, uppger bolaget i ett pressmeddelande.

Det betyder att bolaget tillförs cirka 3,6 miljoner kronor efter emissionskostnader. 349 stycken investerare tecknade aktier i erbjudandet.

"Glädjande att se det stora intresset för Dr Sannas men framförallt förståelsen för att det vi arbetar med är framtiden. Vi ser fram emot en växande marknad och ett mycket spännande 2018. Vi kommer att arbeta intensivt med att göra vårt sortiment mer tillgängligt samtidigt som vi planerar att lansera många nya produkter. Jag vill personligen tacka alla som valt att investera och ser fram emot många framgångsrika år tillsammans", kommenterar vd Daniel Ehdin.

Vi på Breakit gjorde för en månad sedan en intervju med Sanna Ehdin, som också är styvmor till Daniel Ehdin. 

"Noteringen är det nästa naturliga steget för att förverkliga våra fantastiska planer på produkt- och marknadssidan”, sade Sanna Ehdin då.

Läs hela intervjun här.

Läs fler artiklar
LÄS MER