Vill du lära dig mer om bitcoin? Nu har du chansen

Breakit - Vill du lära dig mer om bitcoin? Nu har du chansen

Är du nyfiken på att börja handla med bitcoin och andra kryptovalutor? Vi ger dig en grundkurs på 60 minuter plus möjlighet att ställa frågor om världens just nu hetaste valuta.

På ett år har bitcoin ökat i värde med 1900 procent. Är det redan för sent att hoppa på tåget? Vilka är riskerna? Vad tror vi händer 2018? Är bitcoin en bubbla eller kommer vi i framtiden att bara att handla med Bitcoin och andra kryptovalutor? Hur funkar börser som Coinbase och BTCX och plånböcker som Bread och Copay? Varför är ekonomer som Claes Hemberg på Avanza livrädda för bitcoin?

Vi ger dig våra svar och berättar om bitcoins resa från en totalt okänd valuta 2009 fram till idag. När du lämnar vår introduktion kommer du att vara redo att börja handla med bitcoin och kryptovalutor. Med dig hem får du en unik analys av bitcoin fram till dagens datum och 100 kronor i bitcoin att börja handla med.

Denna utbildning är en perfekt julklapp till den som redan har allt. Fram till julafton kan du köpa en biljett till valfritt datum och mejla oss vilken dag du vill komma. Under januari kör vi varje tisdag morgon och några söndag eftermiddagar.

Pris: 499 kronor inklusive moms.

Jag som håller kursen heter Viggo Cavling. Jag är entreprenör, journalist och krönikör i Breakit. Jag är inte kopplad till någon aktör på denna marknad.

Bitcoin-revolutionen kan jämföras med en guldrusch. Vi vill att denna introduktion ska vara en bra spade för dig att börja gräva med. Gå in och anmäl dig här!

Det här är en sponsrad artikel från VCRO AB.

Sponsrade inlägg är en del av Breakits annonserbjudande. Inläggen skrivs inte av Breakits redaktion utan av kommersiella samarbetspartners. Om du har frågor kring sponsrade inlägg, hör av dig till sales@breakit.se.

Läs fler artiklar
LÄS MER