Sök

Elon Musk delade bild på svenske entreprenören Princess Mou Mou – blev superviral

Sociala medier

Patrique Monique, numera Princess Mou Mou och tidigare Patrik Arnesson, blev viral efter att Tesla-grundaren Elon Musk delat en bild på honom på X. Foto: Faksimil/TT

Hanna Åkesson

Hanna Åkesson

Webbredaktör

X-ägaren och Tesla-vd:n reagerar på Patrique Moniques – numera Princess Mou Mou – tröjval.

Patrique Monique, numera Princess Mou Mou och tidigare Patrik Arnesson, är ingen blyg viol. Inte modemässigt och inte som entreprenör. Det vet vi på Breakit. Därför kanske det inte var så överraskande att han bar en trompe l'oeil-tröja med en naken kvinnokropp på under ett möte med Google-grundaren Sergey Brin

Det lockade dock fram en del känslor hos den amerikanska techeliten, verkar det som. X-ägaren och Tesla-vd:n Elon Musk reagerade i alla fall. Han har delat bilden på Princess Momo på X med texten: “Let’s ask the Google boob shirt guy”. 

Det är ett svar på en annan tweet om att Google ska använda AI ansvarsfullt. “Definiera ansvarsfullt”, skriver den personen. 

Elon Musk verkar i och för sig inte helt ogillande. “Episk (om än stötande) tröja, ärligt talat”, skriver han senare.

Bilden har fullkomligt exploderat på sociala medier. I skrivande stund har den 4,7 miljoner visningar. Fnissandet och höhö:andet tycks inte ha någon hejd. 

Kanske inte bara dåligt för Princess Momo att bilden har blivit viral. Han är precis i startgroparna med sin nya satsning Iris – där han bland annat utmanar aktörer som X. 

Läs mer