Sök

Lucas Simonsson unnar sig lite extrapengar – influencern delar ut 750.000 kronor

Lucas Simonsson ABinfluencers

Lucas Simonsson.

Jon Wahlqvist

Jon Wahlqvist

Webbredaktör

Det går bra nu.

Lucas Simonsson är en del av den omåttligt populära humorgruppen JLC och hade ett mycket bra fjolår. I somras kunde vi konstatera att omsättningen i hans bolag Lucas Simonsson AB ökat till 7,5 miljoner kronor och att rörelseresultatet tickade upp till hela 4,3 miljoner kronor för förra året. 1 miljon kronor högre än året innan. Han gjorde också en utdelning på 380.000 kronor.

Förutom att driva en av Sveriges största poddar – “Mellan himmel och jord” så gör han även sketcher framförallt på Youtube tillsammans med de andra medlemmarna i JLC, Jonas Fagerström och Carl Demán.

Nu kan vi berätta att han unnar sig lite extra. Handlingar från Bolagsverket visar nämligen att bolaget gör en extra utdelning på 750.000 kronor.

Även hans kollegor i JLC har haft framgångsrika år. Carl Demán ökade intäkterna med nästan 70 procent till 7,8 miljoner, medan Jonas Fagerström minskade med 3 procent till 6,4 miljoner.

Vill du vara först med det senaste? Ladda ner Breakits app här och aktivera pushar – då missar du aldrig en viktig nyhet.

Läs mer