Sök

Toni Petersson lämnade som vd – här är hans nya satsning

OatlyStratazone

Toni Petersson, vd Oatly

Jon Wahlqvist

Jon Wahlqvist

Webbredaktör

I våras lämnade han som vd på den svenska havredrycksjätten Oatly – nu går han in i ny satsning.

I början av maj lämnadeToni Petersson vd-posten på Oatly som är noterat på Nasdaq i USA. Istället för att leda den operativa verksamheten blev han delad styrelseordförande med ansvar för bolagets kultur och verksamhet i Kina.

Men han har annat på gång också. På torsdagsmorgonen damp det ner ett pressmeddelande i Breakits tipskorg om att han går in som partner och investerare i det lilla skånska bolaget Stratazon.

Stratazon jobbar med att hjälpa bolag att förstå sina kunder bättre och kallar sig själva en “banbrytande aktör inom att erbjuda insikter genom att lyssna på kunder där dem pratar fritt och villigt, med ett tydligT fokus på kundintegritet och ett cookiefritt tillvägagångssätt.”

“Det är spännande att vara en del av Stratazon, ett företag som har föredragit att lyssna snarare än prata högt”, säger Toni Petersson i pressmeddelandet.

“Jag ser fram emot att vara en del av ett företag som delar mina värderingar om att lyssna på kunder på ett sätt som är respektfullt och framtidssäkert.”

Stratazon hade förra året en nettoomsättning på 139.000 kronor med en förlust på strax över 200.000 kronor.

Vill du vara först med det senaste? Ladda ner Breakits app här och aktivera pushar – då missar du aldrig en viktig nyhet.

Läs mer