Breakit logo
Sök ikon
Breakit logo

Ida Wargs vinst sjunker – unnar sig miljonutdelning

Ida Warg. Foto: Press

Omsättningen faller under 10 miljoner.

Hanna Åkesson

Hanna Åkesson

hanna.akesson@breakit.se

Webbredaktör

Ida Warg, influencern som är ansiktet utåt och storägare i skönhetssuccén Ida Warg Beauty, har också ett eget AB. I det ingår konsultverksamhet inom media och bloggverksamhet, enligt bolagsbeskrivningen. Det bolaget har precis kommit med sin årsredovisning för räkenskapsåret som avslutades i månadsskiftet mellan mars och april i år. 

Det nya bokslutet visar att omsättningen sjönk med nästan två miljoner kronor från föregående år. Omsättningen landade på strax under 9 miljoner kronor. 

Rörelseresultatet backar ännu mer och kommer in på nästan 7 miljoner kronor. Året innan dess låg rörelsevinsten på 9,1 miljoner kronor. 

Trots att siffrorna pekar neråt för Ida Warg så går det fortfarande bra. Influencern unnar sig en utdelning på 4,3 miljoner kronor, enligt det färska bokslutet. 

Vill du läsa om hur det gick för Ida Warg Beauty så kan du göra det här. Kolla också in var bolaget hamnar i lönekartläggningen av e-handelsbranschen här och här.  

LÄS ÄVEN: Unik rapport: Sveriges största influencers – bolagen som går bäst och sämst (kändisarna som äger, megakonkurrensen och kritiken)

Läs mer