Breakit logo
Sök ikon
Breakit logo

Backas av Hagströmers och EQT-toppar – SaaS-bolaget Swimbird fyller kassan med 30 miljoner

Sven Hagströmer, Eva Lundell, vd och grundare Swimbird och Harry Klagsbrun Foto: Press

De vill stötta investerarna – får miljoner av investerare.

Hanna Åkesson

Hanna Åkesson

hanna.akesson@breakit.se

Webbredaktör

Swimbird är ett SaaS-bolag vars molnbaserade B2B-plattform hjälper banker, kapitalförvaltare, family offices och riskkapitalbolag att integrera och aggregera data från olika källor, bland annat med hjälp av AI. Nu tar bolaget som funnits i fem år in nya miljoner i sin tredje såddrunda, enligt ett pressmeddelande. 

Rundan ligger på 30 miljoner och investerare är utöver Swimbird-anställda också familjen Hagströmer samt EQT-topparna Harry Klagsbrun och Casper Callerström

“Vi tycker såklart att det är glädjande att våra befintliga investerare har fortsatt förtroende för oss och vår lösning. Finansieringen säkerställer vidareutveckling av vår plattform, expansion av sälj-, marknadsresurser och aktiviteter”, säger vd:n och grundaren Eva Lundell

“Vår lösning möjliggör för investerare att se helheten i sitt ägande och finansieringen är också ett intyg på att den och dess unika open finance funktionaliteter är intressant för våra marknader”, fortsätter hon. 

Vill du vara först med det senaste? Ladda ner Breakits app här och aktivera pushar – då missar du aldrig en viktig nyhet.

Läs mer