Väntan är över – nu släpper vi de första talarna till Sveriges hetaste SaaS-event

SaaSBreakitsaas summit 2022
Breakit SaaS Summit 2022

Camilla Bergman, Gwen Lafage, Ingrid Bonde Åkerlind, Henrik Grim, Elin Lundström, Johan Crona och Niclas Mollin är några av de medverkande på Breakits event SaaS Summit 2022.

Mary Ekstam

Digital marknadsförare

Breakits stora SaaS-event är äntligen tillbaka – och nu kan vi avslöja de första talarna på vår stekheta lineup som är redo för SaaS Summit 2022!

SaaS har på några år blivit ett av näringslivets absolut hetaste segment. Från att bara prata om mjukvara för några år sedan har nu SaaS istället blivit begreppet på allas läppar. Allt fler bolag satsar på en molnbaserad prenumerationsmodell och det har fullständigt exploderat med nya tjänster som vill kapitalisera på återkommande intäkter. 

Men med framgångar kommer också utmaningar. Snabb tillväxt innebär en hel rad nya utmaningar som alla bolag som vill skala upp ställs inför. 

Hur gör de nya SaaS-stjärnorna för att skapa en säljmaskin? Hur hittar du talanger i en tid när alla SaaS-bolag slåss om den? Hur påverkar en potentiell lågkonjunktur SaaS-bolagens värderingar och vad kan du göra åt saken?

Det är några av frågorna som SaaS Summit 2022 kommer att bjuda på tillsammans med några av Sveriges hetaste SaaS-profiler.

Du får dessutom ta del av Breakits årliga SaaS-rapport (exklusiv för SaaS Summit-deltagare) som kartlägger de 50 hetaste bolagen på marknaden just nu. Kan du inte vänta? Redan nu får du Breakits rykande färska rapport SaaS-boomens okända affärer som går igenom samtliga affärer som skett inom SaaS det senaste året när du köper din biljett.

Första talarsläpp på SaaS Summit 2022

Till vår hjälp har vi en stekhet lineup med riktigt grymma SaaS-profiler och experter som guidar dig rätt på vårt stora SaaS-event SaaS Summit 2022. Här är några av dem – och fler fylls på löpande:

  • Gwen Lafage, VP brand & content på Sinch

  • Elin Lundström, CFO på Upsales

  • Henrik Grim, Europachef på Capchase

  • Ingrid Bonde Åkerlind, investerare på Oxx

  • Niclas Mollin, medgrundare och vd på Occtoo som även grundat Inriver

  • Stefan Lundell, medgrundare och reporter på Breakit

Moderatorer är Breakits vd Camilla Bergman och Johan Crona, grundare av Cloud Capital.

Nytt för i år: Breakit lanserar SaaS-galan – med hela sju (!) priskategorier

I år lanseras ett gäng nya priser som delas ut både under dagen och på den nyinstiftade SaaS-galan som sker samma kväll. Vinnarna utses av sju oberoende jurygrupper. Här kan du läsa om priskategorierna, kriterierna och nominera er själva eller någon annan.

Träffa och lär av andra!

Du får träffa och lyssna till andra som haft samma utmaningar och som kan hjälpa dig att hitta nya smarta lösningar, komma loss när du kört fast med strategin eller hitta nya affärspartners.

Välkommen på ett fullspäckat SaaS Summit den 5 oktober på Cirkus i Stockholm!

Vi lovar att du får med dig massor av inspiration, affärsnytta, handfasta tips – och en rad nya kontakter!

Boka din biljett till SaaS Summit här.
 

Läs mer