Sök

Bianca Ingrosso hoppade av Wahlgrens värld för att satsa på livet som entreprenör – nu startar hon talkshow

Ani Whoinfluencers

Bianca Ingrosso får en egen talkshow. Foto: Faksimil Instagram/TT/Montage

Jon Wahlqvist

Jon Wahlqvist

Webbredaktör

Superinfluencern gör comeback framför tv-kamerorna.

I slutet av förra året kom beskedet att Bianca Ingrosso hoppar av långköraren Wahlgrens värld efter 10 säsonger. Under de tio år som hon haft kamerorna i hasorna har Bianca Ingrosso gått från att vara känd som dotter till Pernilla Wahlgren till en superstjärna i Sverige. Och dessutom en väldigt framgångsrik entreprenör där hennes Caia Cosmetics har vuxit enormt de senaste åren och värderades i början av året till över 1 miljard. 

För bara ett par veckor sen lanserade hon också tillsammans med nära vän och tidigare assistent Lovisa Worge det nya smyckesmärket Ani Who.

Men tv-karriären för Bianca Ingrosso är inte slut för att hon har lämnat Wahlgrens värld (och Talang). I höst kommer hon nämligen dra igång en egen talkshow. Det berättar hon på sin Instagram och i sin vlogg. Med talkshow-veteranen Fredrik Skavlan som mentor ska hon hålla i ett eget program under namnet Bianca Talkshow där gäster både från Sverige och resten av världen kommer bjudas in. Programmet kommer att sändas två dagar i veckan med, citat “jättestor publik”:

Hos mig ska man kunna prata om vad som helst, bara vara öppen och ärlig”.

"Det är en helt otrolig känsla att nu utveckla en egen talkshow, som produceras av ingen mindre än Fredrik Skavlans produktionsbolag. Det är en barndomsdröm som går i uppfyllelse. Jag har nog aldrig tidigare längtat så mycket till hösten, som jag gör nu", säger Bianca Ingrosso i ett pressmeddelande.

Återstår att se om den kommer hålla i tio år den också. 

…och hur går det då för nya smyckesbolaget? Spana in veckans Off the record där vi luskat reda på mer.

LÄS MER: Okända storyn om Biancas assistent: TV-sänd jobbintervju och tårdrypande farväl – nu ska hon erövra världen​

Läs mer