Sök

Annonssamarbete med HP

Spara tid och pengar – med det smarta abonnemanget (Som dessutom hjälper ert företag att bli mer hållbart)

Karin Holmberg

Har du tröttnat på att bläcket eller tonern alltid tar slut precis när du ska skriva ut ett viktigt avtal? Då är den här smarta tjänsten något för dig – genom ett enkelt abonnemang behöver du aldrig mer oroa dig för det.

Många stora företag har en IT-avdelning som ser till att företagets datorer och skrivare alltid fungerar – och har bläck eller toner. Men för dig som är entreprenör eller jobbar på ett mindre bolag faller detta oftast på företagsledaren. Ett litet problem kan tyckas men det stjäl både tid och energi från viktigare saker – som att leda företaget. 

Men om du eller ditt företag har en HP-skrivare så kan du ansluta den till det smarta bläck- och tonerabonnemanget Instant Ink. Med Instant Ink kan du spara både tid och pengar. Genom Instant Ink får du hem rätt patroner eller kassetter lagom till att det börjar ta slut. Du får alltså bara det du behöver och du får det precis när du behöver det. Vilket i sig bidrar till att göra företaget mer hållbart. Dessutom ingår återvinning av förbrukade kassetter och patroner i förfrankerade kuvert.

”Med tjänsten sparar du, ditt företag eller dina anställda både tid och pengar och slipper att hamna i en situation där bläcket är slut just när du behöver skriva ut”, säger Rickard Strömdahl, produktchef för skrivare på HP Sverige. 


Läs mer och testa nu

Anpassade efter ert företags behov

Abonnemanget är utformat för HP- skrivare och anpassas efter hur många sidor ni skriver ut varje månad. Det innebär att ni aldrig riskerar att stå bläck eller toner och att ni samtidigt är mer hållbara eftersom ni inte bunkrar upp med överdrivet mycket bläck, toner och papper– som riskerar att bli gammalt eller att inte användas. 

“Det finns flera olika abonnemang, från 12 kr per månad. Utskriftplanerna baseras på en uppskattning av antalet sidor som du skriver ut varje månad och om du inte använder alla dina utskrifter en månad, så förs oanvända sidor över till nästa månad i upp till tre månader. Du kan när som helst skala upp, ner eller att avsluta abonnemanget med bara en månads uppsägningstid”, säger Rickard.

Slipp strul med bläckpatroner –testa Instant Ink nu! 

Om du inte har en HP-skrivare idag och vill testa Instant Ink finns just nu ett supererbjudande: Köp en ny HP+ skrivare och få sex månaders Instant Ink på köpet! Du hittar erbjudandet här! 

Läs mer