“Bara en tidsfråga innan Bianca Ingrosso tar sin succé till börsen”

Caia cosmetics
I senaste avsnittet av Lundells vecka avhandlas framtiden för Bianca Ingrossos bolag Caia Cosmetics. Foto: TT

I senaste avsnittet av Lundells vecka avhandlas framtiden för Bianca Ingrossos bolag Caia Cosmetics. Foto: TT

Breakit

Breakit

Caia Cosmetics skulle älskas av investerarna på börsen redan idag men Breakits poddare spår att noteringen dröjer ytterligare ett tag.

I början av veckan kunde Breakit avslöja att Bianca Ingrosso, en av Sveriges största influencers och framgångsrik entreprenör bakom snabbväxaren Caia Cosmetics, dragit igång en ny hemlig satsning. 

Det handlade om det bolaget Ani Who AB som ska bygga upp en e-handel inom mode och accessoarer. Nyheten analyseras grundligt i Breakits senaste poddavsnitt (lyssna här!) och där tittar vi också närmare på framtiden för Caia Cosmetics. 

Sminkbolaget har utvecklats extremt starkt både när det gäller omsättning och resultat. Enligt Breakits källor väntas omsättningen hamna en bra bit över 300 miljoner kronor i år vilket är en dubbling jämfört med 2020 då vinsten blev starka 55 miljoner kronor.

“Börsen skulle älska bolaget och mina källor uppger att det är ett alternativ på sikt”, säger Breakits Stefan Lundell i podden och får sedan frågan om vad han själv tror om en framtida notering:

“Det är bara en tidsfråga innan Caia noteras. Jag skulle kunna satsa pengar på att de är på börsen inom 12 till 24 månader förutsatt att inte klimatet för noteringar helt har svalnat”, säger han.

Lyssna på podden för att få hela bilden av Bianca Ingrossos börsplaner. I podden avhandlas också:

# Padel-avslöjande – storaffär avslöjas

# Mannen som ljög sig genom mötet med toppinvesterarna

# Sågning av regeringens nya startup-databas

# Bonniers nya krigskassa

# Veckans köp och sälj

Läs mer