Årets SaaS-företag ska koras – är det ditt bolag vi ska hylla?

SaaS SaaS summit Årets SaaS-företag
Årets SaaS-företag ska koras – är det ditt bolag vi ska hylla?

Tatiana Shalalvand, Hannah Meiton, Johan Crona och Camilla Bergman sitter i juryn för Årets SaaS-företag 2021

Diana Demin

Marknadskoordinator

Nu kan ditt bolag bli utsett till Årets SaaS-företag 2021! Vinnaren koras på SaaS Summit den 13 oktober – nominera idag.

SaaS-branschen har blivit en kokande kittel av spännande bolag inom mängder av nischade områden. Vi på Breakit har länge följt utvecklingen och kan garantera att några av Sveriges just nu hetaste företag har SaaS (Software as a Service) som affärsmodell.

Den senaste tiden har vi bland annat kunnat berätta om Tinks miljardaffär, Mentimeters rekordår under pandemin och duon som skapat Sveriges lönsammaste SaaS-bolag.

Vi fortsätter att ta ett samlat helhetsgrepp om branschen – och nu växlar vi upp ännu mer. Den 13 oktober går vårt event SaaS Summit 2021 av stapeln på Cirkus i Stockholm – en heldag där vi samlar hela Nordens SaaS-bolag för att dela lärdomar och kunskap med varandra. I samband med det släpper vi vår årliga SaaS-rapport där du kan läsa om de 50 hetaste SaaS-bolagen på marknaden, värderingarna och de hemliga prislapparna.

Läs mer och säkra din plats till SaaS Summit 2021 här!

Och för andra året i rad presenterar vi vårt prestigefyllda pris – Årets SaaS-företag 2021. Nytt för i år är att vi utöver det stora priset också utser Årets SaaS-raket och Årets Nykomling.

Nominera dig själv till Årets SaaS-bolag nu – läs mer här!

“Det går inte att bli annat än stolt över den svenska SaaS-scenen, som verkligen ligger i framkant. Men det är extremt hårt arbete bakom, och det vill vi hylla med inte bara ett utan tre priser”, säger Camilla Bergman, vd på Breakit. 

Till hjälp har Breakit samlat en rad riktiga tungviktare för att kora en vinnare bland Sveriges många SaaS-företag. I juryn hittar vi bland annat Cloud Capital-grundaren Johan Crona som också är medarrangör till SaaS Summit, superinvesteraren Tatiana Shalalvand från Inventure, SaaS-profilen Hannah Meiton och Breakits vd Camilla Bergman.

"Jag har jobbat med SaaS-communityt i många år och aldrig förr har det funnits så många bra svenska SaaS-bolag. Nu letar vi efter de allra bästa, som kan inspirera andra att bli ännu bättre”, säger Johan Crona.

Från och med idag onsdag öppnar nomineringen till Årets SaaS-företag – klicka här för att nominera ditt (eller någon annans) bolag och för att ta del av kriterierna. Priset delas ut på SaaS Summit den 13 oktober 2021. 

I sin bedömning av bolagen kommer juryn att titta på saker som affärsmodell, tillväxt, resultat, möjligheten att skala upp verksamheten, liksom hur företaget jobbar för en bättre värld.

Nomineringen är öppen till och med måndag den 7 september kl. 17. Skicka in din nominering här!

Läs mer

Rusningen kom av sig – men nu finns det (minst) fem heta börskandidater

Sveriges 55 största SaaS-företag i unik granskning – bolag för bolag

Sparpaket och räddningsemissioner – men nu lyfter Apica med ny finansiär

Läs fler artiklar
LÄS MER