Breakit logo
Sök ikon
Breakit logo

Marknadsföring, journalistik, sälj, event och nätverk – Breakit växer och söker sju (!) nya stjärnor

Bli en del av Breakit!

På kort tid har Breakit gått från ingenting till att bli en av Sveriges största och viktigaste nyhetssajter. Nu söker vi ett gäng nya personer för att fortsätta vår tillväxtresa 2022.

Breakit

Breakit

nyheter@breakit.se

Breakits mission är att med hjärtat i tech och smart journalistik göra näringslivet bättre – mer transparent, innovativt, hållbart och kul.

Nu stärker vi upp på en rad positioner. Känner du dig taggad på någon av dem? Varmt välkommen att skicka in din ansökan!

Här är de personer vi letar efter:

1. Digital marknadsförare

Vi letar efter en digital marknadsförare till våra event, nätverk och kurser. Du älskar att producera mycket eget material och drivs av att se resultat av ditt arbete. Läs mer om tjänsten och sök den här.

2. Kommersiell redaktör

Vi söker vi dig som snabbt, nyfiket och med öga för detaljer kan producera och redaktöra riktigt vasst nativeinnehåll för våra kunder, för våra läsare. Läs mer och sök tjänsten här.

3. Innehållsdriven projektledare – nätverk

Breakits nätverk (CEOs in tech, Leaders in SaaS och CMOs in tech) har tagit rejält med fart och nu utvecklar vi nya. Är det du som ska projektleda våra nya nätverk? Läs mer om tjänsten och sök den här!

4. Innehållsdriven projektledare – event

Nu storsatsar vi på våra event! Därför söker vi dig som älskar att både skapa eventprogram men också projektleda eventen hela vägen in i mål. Läs mer om tjänsten och sök den här.

5. Reporter (i hela landet)

Vi söker en driven reporter som antingen redan har ett stort intresse för det nya näringslivet eller vill kasta sig in i det. Vi välkomnar sökande i hela landet. Läs mer och sök tjänsten här.

6. Premiumreporter (i hela landet)

Vi letar efter dig som vill ta vår premiumtjänst till nya höjder. Vi tror att du gillar kartläggningar, djupdyk och att tolka siffror och data för att skapa riktigt bra journalistik till våra kärnläsare. Läs mer och sök tjänsten här. 

Vi välkomnar sökande från hela landet och då vi arbetar för en jämn könsfördelning på redaktionen ser vi gärna kvinnliga sökande till reportertjänsterna.

7. Client lead (KAM)

Vi söker dig som älskar att träffa kunder och hjälpa dem till riktigt bra kampanjer på Breakit. Eftersom vi jobbar mycket med koncept och kreativa förslag ser vi gärna att du har en sådan ådra. Läs mer och sök tjänsten här.

Varmt välkommen att skicka in din ansökan idag – vi träffar kandidater löpande!

Läs mer