Nidbilden av riskkapitalister, kritiken mot fintechbolagen och den allt tuffare budbranschen

KlarnaEQT VenturesBreakit Live

Foto: Press / Dobb

Tobias Blixt

Tobias Blixt

Reporter

EQT Ventures befinner sig i något av ett generationsskifte och idag gästar bolagets partner Ashley Lundström Breakit Live för att spana om veckans hetaste nyheter.

Vi kommer bland annat att prata om några av de just nu aktuella branscher där hon har investerat genom fintech-bolaget Anyfin och budutmanaren Instabox. Vad är det hon tycker att Anyfin gör bättre än konkurrenterna och hur ser hon på kritiken som bolaget själva fått? 

Dessutom släpptes nyligen nyheten om att Schibsted och Bonnier ska lansera en gemensam utmanare inom budbranschen. En av många nya aktörer som vill lösa leveransen ut till kunden – hur många utmanare finns det egentligen plats för?

Det blir också en fortsättning på den heta krypto-boomen med digitala samlarkort. Breakits reporter Tobias Blixt gjorde ett riktigt klipp när han själv djupdök ned i det nya fenomenet. 

Säsong 2 av den omtalade norska serien Exit har precis haft premiär på SVT och vi pratar om nidbilderna av riskkapitalister med Ashley Lundström som själv har varit med om en hel del galna grejer.

Missa inte Breakit Live 13:30 och kom ihåg att ställa frågor till gästen under sändningen.

Läs mer