Breakit logo
Sök ikon
Breakit logo

Poster Store säljer affischer online – växer med 400 procent

Foto: Istockphoto.com & Skärmklipp

Siktar mot USA.

Tobias Blixt

Tobias Blixt

tobias.blixt@breakit.se

Reporter

E-handeln Poster Store har haft en raketartad tillväxt sedan bolaget grundades för drygt fyra år sedan. Under sitt första år omsatte bolaget 2,4 miljoner kronor med ett litet positivt resultat och 2018 hade omsättningen ökat till hela 17 miljoner kronor.

Sedan dess har omsättningen fortsatt öka kraftigt. I en intervju med Ehandel.se berättar Mattias Skog, vice vd på Poster Store, att intäkterna ökade med 400 procent under 2019. Totalt landade omsättningen på cirka 91 miljoner kronor och ett ökat plusresultat från fjolåret.

“I år ser vi dessutom ut att göra samma resa. Vi siktar på att närma oss 400 till 500 miljoner kronor under 2020”, säger Mattias Skog till Ehandel.se

Mattias Skog säger också att Poster Stores försäljning har påverkats positivt av coronapandemin och det är genom att ta vara på de kunderna som han tror att bolaget kan närma sig en försäljning närmare 400 miljoner kronor.

Utöver fortsatt tillväxt under året har Poster Store även planer på att lansera i USA i framtiden.

“I dagsläget finns vi i hela Europa och nästa stora steg är att lansera i USA vilket vi hoppas blir till 2021”, säger Mattias Skog.

Poster Store har i dagsläget cirka 90 anställda.

Läs mer