Sök

En samlingsplats i krisen – Breakit bjuder in dig till Slack

Breakit

Breakit

Ingen entreprenör eller ledare är ensam om att ha frågor om hur corona-krisen ska hanteras. Gå med i Breakits öppna slack-kanal och diskutera med andra.

Stora delar av det svenska näringslivet befinner sig i en situation som är både främmande och utmanande. Virusspridningen har har fått många bolag att oroa sig både för ekonomiska påfrestningar som anställdas hälsa – och på många sätt känns det just nu som att världen nästan står still. 

Vi vet inte hur länge det kommer att pågå eller exakt hur stora effekter det kommer att få ekonomin och den svenska techscenen.

Samtidigt vet vi att just techbranschen alltid har varit bra på att hjälpa varandra. Vi vet också att många inom näringslivet gått igenom svåra situationer förut, och som därmed kan hjälpa andra.

Därför har Breakit dragit igång en Slack-kanal där vi alla kan mötas, diskutera utmaningar, möjligheter och få stöttning. Det kan vara allt från att bolla en juridisk fråga till att lära av hur andra hanterar läget just nu.

Självklart kommer även Breakit att finnas på plats om någon vill komma i kontakt med en reporter eller tipsa oss om viktiga frågor att skriva om.

Anslut till vårt workspace på Slack här.

Läs mer