Breakit logo
Sök ikon
Breakit logo

Ställ dina frågor till Breakits expertpanel

Fråga Breakits experter om hur du hanterar corona-krisen i bolaget just nu.

Breakit

Breakit

nyheter@breakit.se

Samtidigt som vi jobbar för att minska smittan ute i samhället står företag inför stora utmaningar. Avstannad efterfrågan, finansiärer som stänger plånboken och oroliga medarbetare är några av konsekvenserna av corona-utbrottet, som på sikt kommer att ge långtgående effekter.

Så hur ska du som leder ett företag agera? Hur leder du ditt team genom svårigheterna och hur säkrar du upp affärer i dessa tider?

Breakit har samlat sex av Sveriges vassaste experter inom sitt respektive område – från krishantering till juridik och ledarskap. Du kommer under veckan kunna ställa dina frågor till dem och få expertråd i artiklar här på sajten.

Breakits expertpanel består av:

Stefan Krook, serieentreprenör som byggt upp Glocalnet, GodEl och Kivra. Gör techinvesteringar tillsammans med H&M-ordföranden Karl-Johan Persson. Lång erfarenhet av finansieringsfrågor och att driva bolag i tuffa tider.

Elin Richarz, Krisexpert, vd och seniorkonsult för Practise Risk och specialiserad på krishantering och kontinuitetsplanering. Stöttar nu företag i hur de ska hantera corona-krisen. I grunden medicinsk geograf som tidigare jobbat med landets nationella karantänsrutiner för Swedavia.

Hanna Scherman, jurist på Fondia med lång erfarenhet av affärsjuridik. Särskilt specialiserad på kommersiella avtal och aktiebolagsrätt.

David Ol-Lars, ledarskapsexpert med fokus på att leda i utmanande situationer och vd på utbildningsföretaget Practise People. Tidigare chef inom polisen och nationella insatsstyrkan.

Fia Ewald, expert på informationssäkerhet, tidigare chef för MSB:s (Myndigheten för samhällsskydd och beredskap) enhet för systematisk informationssäkerhet.

Bo Mattsson, driver idag riskkapitalbolaget J12 och har gjort ett tiotal ängelinvesteringar. Grundat marknadsundersökningssajten Cint. Lång erfarenhet av finansieringsfrågor och att driva bolag i tuffa tider.

Här kan du skicka in dina frågor redan nu:

 

Läs mer