Louise Fritjofsson går in i Deedsters styrelse

DeedsterHållbarhet

Louise Fritjofsson.

Towe Boström

Towe Boström

Reporter

"Att få chansen att göra världen lite bättre känns fantastiskt".

Deedster är en startup som vill hjälpa oss att bli klimatsmartare. Bolaget har utvecklat en app, med samma namn, som mäter våra klimatavtryck och utmanar oss att göra ännu mer. 

Användaren besvarar frågor kopplade till sin konsumtion och får på så sätt en överblick över sitt koldioxidavtryck. Därefter kan personen anta utmaningar, som att undvika plast eller äta annorlunda, och tävla mot andra i appen. 

Nu tar Deedster in Louise Fritjofsson i styrelsen. 

Louise Fritjofsson har grundat flera bolag och i bagaget finns bland annat träningsappen Vint, Adprofit och Blablafoods. Hon är numera baserad i Silicon Valley där hon investerar i och stöttar startups. 

Louise Fritjofsson säger att det känns spännande att engagera sig i Deedster, som tacklar en av vår tids största utmaningar.

”Jag ser fram emot att i styrelsearbetet vara med och strategiskt bygga Deedster, där min erfarenhet av livsstilsappar med tillhörande kommersialisering borde komma väl till pass. Att dessutom få chansen att göra världen lite bättre känns fantastiskt” säger Louise Fritjofsson

Deedster säljer sin tjänst till företag och på kundlistan finn exempelvis Telia, Nordea och Apotea. 

Under hösten kopplar appen på ny funktioner, som fler språk, och laddar för expansion. 

 

Läs mer