Sök

Getaccept vill göra det lättare att signa avtal – tar in 65 miljoner kronor

GetAccept

Towe Boström

Towe Boström

Reporter

”Vi ser en stor öppning på marknaden".

Svenskgrundade Getaccept, som skapat en plattform för elektronisk signering, tar in 65 miljoner kronor.

Det framgår av ett pressmeddelande.

Bolaget grundades av Samir Smajic, Mathias Thulin, Jonas Blanck och Carl Carell.

Getaccept har skapat en plattform där säljare kan effektivisera offert- och signeringsprocessen. Det handlar bland annat om tjänster som dokumentspårning, live-chatt och videolösningar i säljdokument för att göra det enklare att sluta avtal. 

Finansieringsrundan leddes av Londonbaserade DN Capital med medverkan från bland annat BootstrapLabs och Y Combinator. Nu ska kapitaltillskottet användas till att skala upp försäljningen och marknadsföringen.

Samir Smajic är vd på Getaccept.

“Det har varit en omvälvande vinter med många givande möten med många olika intressenter som sett en stor potential i oss då vi, trots vår snabba tillväxt, är lönsamma och faktisk är de enda inom vår bransch som är lönsamma”, säger Samir Smajic.

Bolaget omsatte 7,8 miljoner kronor med ett resultat på närmare 1 miljon kronor under 2017. Enligt pressmeddelandet ska omsättningen ha tredubblats under förra året.

På kundlistan finns aktörer som Samsung och Siemens. Bolaget har sedan tidigare kontor i USA och har även öppnat nya kontor i Norge, Danmark och Frankrike.

”Vi ser en stor öppning på marknaden och måste agera i den och möta den efterfrågan som finns”, säger Samir Smajic.

Getaccept har tagit in totalt 85 miljoner kronor.

 

Läs mer