Petter Stordalen och Isabella Löwengrip har en affär på gång

Löwengrip Care & Color Almedalen 2018
Petter Stordalen och Isabella Löwengrip har en affär på gång

Stefan Lundell

Medgrundare och reporter

"Vi är två själar som tänker lite lika".

Entrepenören Isabella Löwengrip levererade nyhet på nyhet under tisdagsförmiddagen när hon frågades ut i Breakit och Almis Almedalsträdgård.

En av de hetare scoopen kom kring hennes affärsplaner tillsammans med den norska hotellkungen Petter Stordalen. Enligt Isabella Löwengrip för hon konkreta diskussioner om ett projekt just nu.

"Vi har en bolagsidé på gång", säger Isabella Löwengrip direkt efter att hon klivit av Breakit-scenen.

När Breakits reporter Erik Wisterberg pressade henne på detaljer i samband med utfrågningen var hon dock rätt sparsam med kommentarer. På frågan om vad Petter Stordalen och hon skulle starta för typ av verksamhet svarade Isabella Löwengrip att ”det kan jag inte berätta om nu". Samtidigt tillade hon:

”Vi är två själar som tänker lite lika”.

Isabella Löwengrip flaggar också för att hon är på väg att vikta om sina investeringar från startups till mer säkra tillgångsslag som fastigheter. Det är dock inte fastigheter som hon och Petter Stordalen ska investera tillsammans i:

”Nej (skratt) det är det inte. Jag tittar själv nu på vilken typ av investeringar jag bör göra när det blir en sämre konjunktur i Sverige. Fastigheter är en typ av business man kan investera i då men det finns andra mer säkra sektorer som man kan söka sig till”, säger hon.

Läs fler artiklar
LÄS MER