Your PDI vill krossa pappershegemonins sista högborg – Lyxfällan-profil investerar

Your PDI
Your PDI vill krossa pappershegemonins sista högborg – Lyxfällan-profil investerar

Jenny Wuori, Patricia Ingemarsson och Magnus Hedberg, teamet bakom Your PDI.

Jonas de Lange

Reporter

Magnus Hedberg från reality-serien Lyxfällan investerar i en app som ska hjälpa dig hålla koll på dina viktiga papper.

Kvitton, försäkringspapper, vaccinationskort, kontrakt, garantibevis. Allt det där tråkiga som man hatar att man måste spara, men ändå gör för att det är värdefullt. I vanliga fall hamnar det i någon halvsorterad pärm i en bokhylla som man försöker komma ihåg så sällan som möjligt.

Nu har svenska Your PDI – som står för Your personal digitalisation – hittat en digital lösning på problemet.

Med bolagets app kan du fota, scanna eller ladda upp elektroniska dokument direkt i ett extra säkert moln och placera allt i förskapade kategorier, så du enkelt hittar rätt när du behöver de olika handlingarna.

Nu har bolaget fått in Magnus Hedberg som investerare. Han är framförallt känd som en av programledarna från reality-serien Lyxfällan.

“Det känns väldigt väldigt kul. Magnus borgar verkligen för ordning och reda och det är det den här appen är till för”, säger Jenny Wuori, medgrundare av bolaget.

“Jag har järnkoll på mina papper. Allt sorteras i rätt pärm, under rätt flik. Men det är ju inte så att jag bär med mig pärmarna hela tiden”, säger Magnus Hedberg, i ett pressmeddelande från bolaget.

Han kommer även bli bolagets ansikte utåt när man försöker locka användare med den nyligen lanserade appen. Förhoppningen är att användarna ska betala för tjänsten på grund av den extra säkerheten och sorteringen i appen.

“Det här är inte en vanlig kvittoapp eller en vanlig molntjänst. När det gäller ens viktiga papper vill man inte bara ha dem här just nu utan man måste vara säker på att de finns där de näst 10-15 åren”, säger Jenny Wuori.

Läs fler artiklar
LÄS MER