Top image

Jobba hos oss

Sugen på att bli en i gänget?

Breakit har på två år vuxit till att bli Sveriges vassaste nyhetssajt för tech- och startupvärlden. Med ledord som nyfikenhet, integritet och hjärta brinner vi för att leverera de vassaste nyheterna, bästa guiderna och lika viktigt – att hjälpa våra kunder att nå ut till startup-målgruppen med grymt annonsmärkt innehåll.

Eftersom vi är ett startup som växer är vi alltid på jakt efter bra personer – från vassa reportrar och videoproducenter till kommersiella skribenter och frilansjournalister. Kort sagt: vi gillar grymma personer som vill vara med på resan som vi gör på Breakit.

Just nu söker vi tre positioner: videoreporter, webbredaktör och kommersiell redaktör/projektledare. Du hittar alla våra lediga tjänster här på vår karriärsida.

Inget som passar? Var inte rädd för att kontakta oss förutsättningslöst och berätta vad du vill göra på Breakit – det gillar vi.

  • För redaktionella tjänster, kontakta Stefan Lundell på stefan@breakit.se.
  • För tekniska/utvecklartjänster, kontakta Olle Aronsson på olle@breakit.se.
  • För tjänster som rör kommersiellt innehåll eller affärsutveckling, kontakta Camilla Björkman på camilla@breakit.se.
  • Är du säljare/key account och vill jobba med Breakit? Kontakta vår säljpartner Leeads, som vi sitter tillsammans med. Kontaktperson är Matthias Sånemyr på matthias.sanemyr@leeads.com.