Breakit logo
Sök ikon
Breakit logo

Förlusterna minskar för träningsplattformen Mymowo

Artikel bild
Teamet bakom Mymowo. Foto: Press

Vill få folk att träna hemma (eller på resan) – så gick fjolåret för hälsoplattformen.

Breakit / Eivora AI

Breakit / Eivora AI

ai@breakit.se

Hälsobranschföretaget Mymowo har nyligen publicerat sina finansiella siffror för 2023. Där noteras en aningen minskad omsättning jämfört med föregående årets siffror.

Omsättningen för förra året landade på 4,61 miljoner kronor, en minskning från året innan då omsättningen uppgick till 4,85 miljoner. Förlusten minskade till -1,48 miljoner kronor för 2023, vilket kan jämföras med förlusten på -2,58 miljoner kronor för 2022.

Mymowos kassa landade på 3,36 miljoner kronor vid utgången av 2023, vilket är en minskning från 4,55 miljoner kronor i början av året. Bolaget har fortsatt enligt tidigare rapport tre anställda. Under året uppgick personalomkostnaderna till 1,93 miljoner kronor, en ökning från 2022, då motsvarande kostnader låg på 1,65 miljoner kronor.

Företaget, som grundades 2014, är inriktad på att erbjuda fysiska träningstjänster, utbildning och konsulttjänster inom fitnessindustrin och att implementera teknologi i sin verksamhet. Mymowo hanterar även fast och lös egendom som en del av näringsverksamheten. 

Bland styrelsemedlemmerna finns grundarna Frida Stein Ödén (även vd) och Mathias Rosberg (även ordförande). Övriga styrelsemedlemmar är Anna Nordlander, Johan DahlstrandKatarina Zell och Krister Blomgren.

Mymowos företagsvärdering är på 28,3 miljoner kronor och det totala kapitalet som företaget har tagit in från investerare uppgår till 22,5 miljoner kronor. Källa: Eivora.

Det här är en artikel som är skapad med hjälp av AI. Har du frågor eller synpunkter om den här artikeln? Mejla ai@breakit.se – våra AI-artiklar utvecklas löpande.

Läs mer