Brilliant Minds gör comeback – Alicia Keys kommer till Stockholm

Brilliant MindsBrilliant Minds

Alicia Keys, Daniel Ek och Ash Pournour.

Jon Wahlqvist

Jon Wahlqvist

Webbredaktör

Daniel Ek och Ash Pournouris stjärnspäckade satsning återkommer efter pandemi-avbrott (kommer vi behöva försöka planka in i år igen?)

Brilliant Minds är Spotify-grundaren Daniel Eks och tech-entreprenören Ash Pournouris exklusiva konferens för hela världens techelit.

När konferensen gick av stapeln 2020 var temat det något diffusa “The Fluxability Quotient” och arrangerades på Grand Hôtel i Stockholm.

Vad som däremot inte var diffust var talarlistan. Barack Obama, Greta Thunberg, popstjärnan Cardi B och Snap-grundaren Evan Spiegel var bara några av stjärnorna som stod på talarlistan under de dagar konferensen hölls.

Men alla har naturligtvis inte fått komma in bakom dörrarna på konferensen. Inte ens vi på Breakit(!) har släppts in för att rapportera från konferensen tidigare (det har dock inte stoppat Stefan Lundell.)

Hur det blir under årets konferens är i dagsläget oklart men vi hoppas naturligtvis att kunna rapportera på ett mer konventionellt sätt. 

Förra året ställdes evenemanget, som så många andra, in på grund av pandemin. Sedan dess har Annastasia Seebohm tagit över som ny vd efter att Natalia Brzesinski lämnat för att istället jobba för Klarna.

Om det kommer gå att genomföra i år låter vi vara osagt men nu har iallafall den första talaren presenterats. Och det är som vanligt en storstjärna. I år är det artisten och entreprenören Alicia Keys som är den första talaren som presenterats.

Temat är detta år det något mer konkreta "Change".  På konferensen hemsida skriver de:

"Förändring är inte bara en aspekt av livet, utan livet självt".

Vad det kommer mynna ut i kommer vi förmodligen få se de närmaste månaderna. Då kommer säkerligen också fler talare presenteras.

Läs mer