Top image

Rekomo

Vår affärsidé är enkel. Snygga, kvalitativa och funktionella möbler till ett bra pris.

Rekomo är Sveriges största återförsäljare av begagnade kontorsmöbler. Vi finns i Stockholm, Göteborg och Malmö och har under mer än 20 år samlat på oss expertis och erfarenhet kring hur man på bästa möjliga sätt fyller lokaler och gör dem till funktionella och snygga kontor.

Som en serviceinriktad partner inom kontorsinredning hjälper vi våra kunder att hitta rätt möbler till rätt plats. Vi hjälper dem med alltifrån helhetslösningar till enskilda inredningsdetaljer. Bland vårt sortiment hittar du allt från nordiska klassiker, designpjäser till mer enkla och funktionella möbler. Alltid till ett bra pris.

Miljö

Vi tar hand om begagnade möbler. Restaurerar, byter ut dåliga delar och fixar till dem. Genom att vi köper, säljer och köper tillbaka kontorsmöbler tänker vi på miljön. Det gör även våra kunder när de väljer att handla hos oss. Ett slutet kretslopp där vi återanvänder så mycket som möjligt utan att tumma på kvalitén.

Hyra möbler

Växer ni snabbt och vill lägga pengar på annat än inredning? Hos Rekomo kan du inte bara handla begagnade kontorsmöbler till bra priser. Ni kan även hyra er inredning. Genom att hyra era möbler får ni ett flexibelt kontor som kan anpassas allt eftersom personalstyrka och lokaler ändras. Ni slipper binda kapital och kan lägga pengarna där dom gör bästa nytta. Kontakta oss så berättar vi mer.

För att komma i kontakt med Rekomo - www.rekomo.se https://www.rekomo.se/kontakta-oss