Sök

Pressrelease

Av: Seably

Lloyd's Register och Seably integrerar sina system för att förenkla utbildning och certifikathantering

Publicerad: 27 jan 2023 11:36

Uppdaterad: 31 jan 2023 12:17

Lloyd's Register (LR), ett globalt tjänsteföretag specialiserat på tekniska lösningar för den maritima industrin, och Seably, en marknadsplats för maritim utbildning online, har meddelat att de kommer att integrera sina webbaserade system för att underlätta utbildning av besättning och certifikathantering genom att effektivisera processer och automatisera utbyte av data.

Den nybildade divisionen LR Digital Solutions erbjuder bland annat Cloud Fleet Manager (CFM), ett molnbaserat ledningssystem för företag inom frakt- och fartygsförvaltning. Systemet erbjuder mer än 40 olika moduler för att förbättra effektiviteten mellan olika avdelningar.

Seably är en marknadsplats för maritim utbildning online där alla kan utforska, gå eller till och med undervisa i en kurs. De erbjuder ett brett utbud av flaggstatsgodkända STCW-kurser, introduktionskurser, kurser för reflekterande inlärning och kurser skapade efter specifik förfrågan från kunder. Med nytt innehåll som läggs till varje månad, från branschfolk, utbildningscenter, underleverantörer och försäkringsbolag, erbjuds alltid det senaste inom maritim utbildning.

Målet med detta partnerskap är att möjliggöra en snabbare, smartare och mer kollaborativ hantering av utbildningar. Eftersom utbildningarna som tillhandahålls av Seably bekvämt kan nås både via webbläsare eller via deras appar, kan sjöfarare självständigt ta hand om sina utbildningar och respektive certifikat, vilket frigör tid för crew managers. All data som skapas på detta sätt kommer automatiskt att överföras till CFM där den omedelbart är tillgänglig och kan användas.

Martin Taylor, VD för LR Digital Solutions sa: "Integration av system och standardisering av data ger enorma fördelar för rederier. Istället för att hantera data manuellt i två separata system behöver crew managers nu bara skapa information på ett ställe som sedan automatiskt är tillgänglig i båda systemen. Detta frigör inte bara tid utan ökar dessutom kvaliteten och tillförlitligheten på data.”

”Att vara öppen och lätt att integrera med är en väsentlig del av Seablys verksamhet. Genom att samarbeta med CFM kan vi få ombord våra gemensamma kunder snabbare, vilket möjliggör automatisk registrering och synkronisering av utbildningshistorik. Vi är glada över att ha börjat med AdMare Ship Management och OljOla Shipping som våra XX och ser fram emot att snart implementera fullt ut med Peter Döhle och Erik Thun AB.” tillade David Svensson, CTO för Seably.

For Media Enquires and high-resolution images

Image Line Communications Limited

Sue Terpilowski sue@imageline.co.uk

Corina Stoicescu pr@imageline.co.uk

Tel +44 207 689 9009

Läs fler artiklar