Sök

Pressrelease

Av: Bricknode

Bricknode expanderar internationellt med nyckelrekryteringar i Storbritannien

Publicerad: 25 aug 2021 10:00

Uppdaterad: 25 aug 2021 10:00

Bricknode har rekryterat två nyckelpersoner i Storbritannien med avsikt att accelerera den internationella expansionen och möta den ökade efterfrågan på bolagets mjukvaruplattform. Joel Cope tillträder som marknadschef för bolaget och Barry White som försäljningsansvarig.

Joel Cope, Head of Marketing, kommer att ansvara för att bygga Bricknodes varumärke och marknadsföring globalt. Cope har erfarenhet från flera snabbväxande företag inom finansiella tjänster, däribland Thomson Reuters, Moody's Analytics och WorldFirst. 

Barry White tillträder som Sales Manager och kommer att ansvara för att skapa nya affärsmöjligheter i hela Europa. Han har tidigare haft roller som försäljningsansvarig respektive analytiker på TIM, London Stock Exchange Group och Bloomberg. 

Erik Hagelin, vice VD på Bricknode kommenterar den senaste expansionen: ”Joel och Barry ansluter sig till Bricknode under en kraftig tillväxtperiod och deras kombinerade erfarenhet kommer att vara ett stort lyft för vår försäljnings- och marknadsföringsfunktion. Etableringen i London hjälper oss att möta efterfrågan bland landets etablerade finansföretag och nystartade företag. ” 

Sedan grundandet 2010 har Bricknode fokuserat på att utveckla molnbaserad mjukvara som ger finansiella företag möjlighet att lansera digitala finansiella tjänster var som helst i världen. Hela 50% av alla brittiska fintechs1 verkar inom områdena kapitalförvaltning och kreditgivning och en framtidssäkrad, flexibel infrastruktur är avgörande för företag som vill expandera internationellt. 

Om sin nya roll som Head of Marketing på Bricknode säger Joel Cope: ”Jag är glad över att komma till ett företag som gör det möjligt för organisationer att skapa och lansera nya och spännande finansiella produkter. Bricknode har ägnat över ett decennium åt att utveckla och finjustera bankprogramvara och infrastruktur så att företag kan lansera nya lösningar på några veckor. Både min och Barrys roller har skapats för att hjälpa till att expandera verksamheten och möta den internationella efterfrågan. ” 

1Deloitte - Storbritanniens FinTech -landskap

Kontakt

För mer information, välkommen att kontakta, vice vd Erik Hagelin erik.hagelin@bricknode.com  
tel +46 73 378 80 32

Läs fler artiklar