Pressrelease

Av: Netigate AB

Netigate rekryterar Erik Nordqvist, tidigare ledare från Klarna, som ny CFO

Publicerad: 17 aug 2021 12:31

Uppdaterad: 17 aug 2021 12:31

Det svenska SaaS-bolaget Netigate har rekryterat Erik Nordqvist som ny Chief Financial Officer (CFO). Erik har stor erfarenhet av snabbväxande internationella företag och kommer närmst från tech- giganten Klarna, där han haft rollen som Head of Group Business Control och ansvarat för budgethantering och finansiell analys. 

Med tidigare erfarenhet från konsultverksamhet och företag som Ernst & Young har Erik stor kunskap inom ekonomisk styrning från affärs- och teknologisektorn.

”Jag är väldigt glad att över att få bli en del av Netigate och är imponerad över företagets utveckling senaste åren. Jag ser fram emot att vara en del av vår internationella expansion och att fortsätta erbjuda våra kunder värde från vårt produkterbjudande” säger Erik Nordqvist. ”Det är också spännande att bli en del av ledningsgruppen och att med resten av företaget driva ambitiösa mål och verkställa våra strategier effektivt.” 

Eriks rekrytering är ännu ett strategiskt drag för Netigates internationella expansion”Just nu håller vi på att anpassa vårt erbjudande. Förändringarna vi gör nu utgör grunden för ytterligare internationell expansion,” säger Netigates VD, Mikkel Drucker.

”Netigates erbjudande har stor potentiell för företag. Vi hjälper våra kunder att förstå sina viktigaste tillgångar: kunder och medarbetare. Vår produkt gör det möjligt för företag att nå sin fulla potential genom feedback,” fortsätter Erik.

Netigate grundades 2005 och har sedan dess vuxit kontinuerligt. Idag har företaget kontor i Stockholm, Oslo och Frankfurt och har bland annat Spotify, Continental och Vodafone som kunder. Netigate kommer fortsatt att fokusera på stark tillväxt och global expansion.

Presskontakt:

Sophie Hedestad
Chief Marketing Officer

sophie.hedestad@netigate.se
+46 732 012 498

Läs fler artiklar