Joanna Hummel till Rockers styrelse

Pressrelease

Av: Rocker

Joanna Hummel till Rockers styrelse

Publicerad: 19 apr 2021 14:26

Uppdaterad: 19 apr 2021 14:27

Fintechföretaget Rockers grundare och största aktieägare föreslår att Joanna Hummel väljs till ny styrelseledamot vid bolagets årsstämma den 17 maj i år. Joanna Hummel är Managing Director på H&M:s marknadsplats Afound och styrelseledamot i Inet.

Stämman föreslås även välja grundaren Dennis Ahlsén till ny styrelseordförande i bolaget samt omval av ledamöterna Richard Sandenskog (Schibsted), Christian Krüeger (LMK), Vivianne Holm, Ann-Sophie Hesser och Jonas Hultin (grundare).

Schibsteds ägarrepresentant i Rockers styrelse Raoul Grünthal har meddelat att han senare i år kommer att lämna Schibsted och därför inte står till förfogande för omval. Styrelsens ordförande Ann Krumlinde har avböjt omval.

– Rocker utmanar bankerna genom att erbjuda finansiella tjänster som är smartare, lättare att använda och som ger konsumenten nya sätt att effektivisera sin ekonomi med stöd av datahantering och AI. Vi går nu in i en intensiv fas med allt snabbare produktbreddning och en internationell expansion. Därmed är det också naturligt att styrelsen förändras. Med Joanna Hummel som föreslagen ny ledamot får Rockers styrelse ytterligare förstärkning inför vår internationella expansion och inom digitala konsumentprodukter, säger Dennis Ahlsén.

Kontakt

Oscar Hyléen, Kommunikations- och IR-direktör Rocker oscar.hyleen@rocker.com+46 709 23 59 25
 

Följande bilagor finns för nedladdning: