Myggfälla.se står redo inför nästa myggsäsong

Pressrelease

Av: PR Direkt

Myggfälla.se står redo inför nästa myggsäsong

Publicerad: 15 jan 2021 10:02

Uppdaterad: 15 jan 2021 10:02

Utbudet av myggprodukter utökas och blir bättre för varje år som går. Numera finns det ett flertal effektiva myggprodukter att välja mellan. Test- och jämförelsetjänsten Myggfälla.se har nyligen publicerat ett nytt test om myggdödare för att vägleda konsumenter till bättre köpbeslut.

Myggen är en ständig plåga varje vår och sommar. Som tur är så finns det effektiva botemedel mot plågorna. Jämförelsetjänsten har nyligen publicerat ett myggdödare bäst i test där de testat och jämfört de bästa produkterna mot myggen som finns tillgängliga på marknaden.

  • Faktum är att det finns ett mycket stort utbud av olika myggdödare och det kan vara förvirrande för många att välja. Av den anledningen har vi på Myggfälla.se nyligen publicerat en omfattande köpguide och test av olika myggprodukter, där syftet är att vägleda konsumenter till de bästa köpen, säger pressansvarig på Myggfälla.se

Hur sommaren blir under 2021 är det ingen som med säkerhet kan veta ännu. Blir det en blöt vår kommer vi med största sannolikhet få översvämningar där myggen frodas och trivs. Då blir det ofta en så kallad “myggsommar”. Det är alltid en bra idé att placera ut myggfällorna i god tid för att bekämpa myggen innan de blir för många.

Idag finns det allt ifrån elektriska myggjagare för inomhusbruk till myggfällor för utomhusbruk som kan utrota mygg på större områden. En annan populär produkt är Insektsdödare för inomhusbruk. Denna lampa lyser med ett speciellt UV-ljus som lockar till sig insekterna som sedan dödas av den elektriska spänningen. Det finns även effektiva mygglampor som kan användas ute på balkongen eller altanen. Vill man dessutom stänga myggen ute så fungerar det bra att använda sig av traditionella myggnät som placeras över fönster och dörrar.

Om myggfälla.se

Myggfälla.se är en sajt som fokuserar på de blodsugande insekterna. På sajten får besökare ta del av olika tester, jämförelser och smarta tips och råd för att bli av med myggen.

 

Presskontakt:

Frida Engström

Info@prdirekt.se