Bokfreak.se – Flera ljudbokstjänster lockar med prova-på-perioder

Pressrelease

Av: PR Direkt

Bokfreak.se – Flera ljudbokstjänster lockar med prova-på-perioder

Publicerad: 15 jan 2021 09:59

Uppdaterad: 15 jan 2021 09:59

Idag finns det ett stort utbud av olika ljudbokstjänster på marknaden. Det kan därmed vara svårt för konsumenter att veta vilken man ska välja. Det blir allt vanligare att ljudbokstjänster lockar med en så kallad prova-på-period, där användare får en chans att testa sig fram för att avgöra vilken tjänst och som passar bäst.

Konkurrensen i ljudboksbranschen är numera mycket hård. Samtidigt som det dyker upp allt fler ljudbokstjänster på den svenska marknaden så tvingar det även de befintliga tjänsterna till att anpassa sina erbjudanden för att locka till sig nya användare men även för att behålla gamla prenumeranter. Flera stora ljudbokstjänster erbjuder därmed prova-på-perioder på allt ifrån 14–30 dagar där konsumenter får en chans att testa ljudböcker gratis.

Många fördelar med att prova ljudböcker gratis

För konsumenterna är det ofta mycket positivt med gratis prova-på då det betyder att de får ge tjänsten en ärlig chans och att de kan jämföra mellan olika tjänster innan de väl bestämmer sig.

Webbplatsen Bokfreak.se inriktar sig på såväl ljudböcker och e-böcker för både barn, ungdomar och vuxna. På sajten kan besökare även läsa om olika svenska ljudbokstjänster. Bokfreak.se har både testat och jämfört de tjänster som erbjuder gratis lyssning. Det finns många fördelar med att testa ljudböcker gratis före man binder upp sig på ett abonnemang. Det ger bland annat en större kunskap om de olika abonnemangen och även en obegränsad streaming samt nedladdning under den givna testperioden. Därutöver får användaren en bättre bild om månadskostnaden för den specifika tjänsten.

Sist men inte minst så kräver gratisperioderna ingen bindningstid, dock är det viktigt att komma ihåg att avsluta abonnemanget före periodens slut om man inte önskar fortsätta med tjänsten. Om man missar detta så kommer gratisperioden på automatisk övergå till ett aktivt abonnemang.

 

Presskontakt:

Frida Engström

Info@prdirekt.se