LunaLink påbörjar en satsning inom ridsport och hästutrustning

Pressrelease

Av: LunaLink AB

LunaLink påbörjar en satsning inom ridsport och hästutrustning

Publicerad: 30 jun 2020 14:30

Uppdaterad: 30 jun 2020 15:36


 
Husdjursrevyn.se, som drivs av LunaLink, expanderar inom husdjursbranschen med produktjämförelser inom hästsegmentet. Husdjursrevyn.se är en webbplats som erbjuder recensioner, tester och omdömen för djurägare och kommer nu att börja testa produkter och tjänster för hästägare, ryttare och ridsportsintresserade. Styrelsen i LunaLink tog beslutet redan förra år men arbetet med segmentet har dröjt.

- Det har varit ett tufft år för många företag och även vårt arbete har hamnat på efterkälken till följd av Coronapandemin. Så det känns riktigt bra att komma igång med det här nya spännande området säger Jonas Mallin, VD på LunaLink. Hästsegmentet har varit en satsning som vi har planerat sedan länge.

LunaLink som driver ett antal webbplatser som jämför och recenserar produkter och tjänster, grundades 2019 och strax därefter startade arbetet med Husdjursrevyn.se. Webbplatsen har ökat i popularitet och konceptet har utvecklats därefter.

- Det började som ett sidoprojekt men mycket har hänt och nu sysselsätter hemsidan hela företaget, fortsätter Jonas. Vi har gjort flera intressanta nyrekryteringar och idag har vi ett kompetent team med flerårig erfarenhet av att arbeta med både webbportaler och djur på olika sätt.

Ridning som hobby sysselsätter idag en halv miljon svenskar och ridsporten är en av Sveriges största sporter. LunaLink upplever trots detta en brist på webbplatser som erbjuder information om hästutrustning.

- Det finns gott om butiker och återförsäljare men att hitta bra information om hästutrustning kan vara knepigt. Hästägare är en väldigt insatt och kunnig grupp som ställer höga krav på både information och utrustning, avslutar Jonas.

Husdjursrevyn.se kommer att erbjuda hästägare en lättillgänlig jämförelsetjänst där ambitionen är att ge en lättöverskådlig bild av marknaden och aktuella produkter. Webbplatsen kommer att publicera det nya materialet löpande framöver.

Följande bilagor finns för nedladdning: