Sadelstolar från Aktiv Miljö AB - nu mer ergonomiska än någonsin

Pressrelease

Av: Aktivmiljö

Sadelstolar från Aktiv Miljö AB - nu mer ergonomiska än någonsin

Publicerad: 30 jun 2020 09:00

Uppdaterad: 30 jun 2020 09:00

De klassiska sadelstolarna har under lång tid varit populär och har blivit given inom vissa verksamheter. Till följd av vass produktutveckling och modern innovation har sadelstolarna blivit mer ergonomiska än tidigare. 

Sadelstolarna har funnits sedan åtminstone 1800-talet. Den klassiska sadelstolkonstruktionen har resulterat i att de blivit en given del i ett stort antal inrättningar. Eftersom sadelstolarna är försedda med hjul kan du smidigt och enkelt flytta på den,  vilket gör att den passar utmärkt vid yrken där man behöver komma nära kunden eller patienten. Den är lämplig för ett flertal olika slags arbetsplatser som t.ex. kontor, skola, tandläkar- och sjukvårdsmottagning, laboratorier, skönhetsvård, inom industri osv. 

Sadelstolar kännetecknas av de erbjuder mycket värde för pengarna och tack vare dess tidlösa och beprövade design så är de oerhört hållbara, smidiga och lätta samtidigt som de är ergonomiska. 

Ett företag som specialiserar sig på kontorsmöbler är Aktiv Miljö. De har funnits i branschen i många år och har spetskunskap i hur man förebygger arbetsrelaterade skador på kontoret. Sadelstolar från aktivmiljö har många fördelar jämfört med en vanlig traditionell kontorsstol och de är mer gynnsamma mot både rygg och nacke. 

Vi har nyligen utökat vårt stort sortiment av sadelstolar och kan numera erbjuda stolar från många olika tillverkare för att kunna nå ut till fler. Alla våra stolar uppfyller de höga krav som ställs på stolarna och idag har blivit ännu mer ergonomiska än förr och tack vare smidiga armstöd samt fantastiska justeringsmöjligheter”, säger pressansvarig. 

En sadelstol passar den som vill ha ett aktivt sittande och som gillar att stå upp och arbeta. Samtidigt så hjälper den ryggen att vara i ett naturligt läge och där den hjälper individer att tränar upp och stärka bålen såväl som ländryggen. 

Pressansvarig: Daniel Nord, grundare  - Aktiv Miljö AB