Fler poäng och resor med nya kortet Traveller!

Pressrelease

Av: Kortio

Fler poäng och resor med nya kortet Traveller!

Publicerad: 18 nov 2019 09:20

Uppdaterad: 18 nov 2019 09:20

Det finns ett antal kreditkort med flygpoäng på marknaden idag, dvs kort som erbjuder kunden flygpoäng för varje köp med kortet. De allra flesta är knutet till ett enda flygbolag, alla förutom ett kort.

Låt oss presentera det senaste på kortmarknaden, Marginalen Traveller kortet, som lanserar en nyhet för att utmana flygbolagens kortprogram. Ett flexibelt och nytänkande reseprogram för plånboken. Eller vad sägs om 14 poäng per hundra kronor och flyg med valfritt bolag eller hotell?

Enkelhet- inget slöseri med tid

Dagens konsumenter vill utforma sin resa på egen hand med fler valmöjligheter- utan att lägga för mycket tid på det. Där har Marginalen tänkt till och erbjuder kunden en transparent poängkostnad för både flyg, hyrbil, hotell och upplevelser med flera olika operatörer som du enkelt kan boka i poängportalen.

Tänk dig lite som flygresor.se. Du erbjuds flera prisalternativ till exempelvis London. Dvs vill du åka pyjamasflighten kl.5.50 så är det billigare, vill du hellre åka kring lunch är det dyrare. Vill du åka längre med flyg så väljer du mellan flera olika bolag, tider och dag.

Vill du uppleva på din destination? En kajaktur i Stockholms skärgård, Safari i Sydafrika eller Paragliding i Chamonix plus 20 000 andra aktiviteter går att boka i poängportalen för dig, vänner eller familj.

Poängen

Det finns flera kort som erbjuder poäng av olika slag och intjäningen ser olika ut. Det är därför svårt för dig som kund att räkna ut det exakta värdet på poängen.

- Det är just därför vi startade vår jämförelsetjänst Kortio.se, för att uppmana alla kortinnehavare att jämföra och hitta det bästa kortet för sitt konsumerande. Runt resandet finns det mycket pengar att spara med rätt kort och därför är det extra viktigt att jämföra, berättar Elin Emanuelsson VD för Kortio.se.

Problemet med flygbonuspoäng är att det är svåra att utnyttja när det väl är dags för resan, (med undantag för Norwegian). Ta t.ex. eurobonusprogrammet där vissa menar att de inte är värda de 10 öre per styck som uträknat, utan mindre. När du lägger mycket tid på att förstå programmet eller tar hjälp av en expert kan värdet för poängen bli högre än 10 öre, men först då.

Traveller kortet ger dig 14 poäng per 100 kronor och du kan sedan gå in i poängportalen för att se exakt hur mycket resa dina poäng räcker till. Du som kund vet alltså precis vad poängen är värda i kronor.

Flexibelt

Det är inte bara valmöjligheten av hotell och färdmedel som är flexibel med Traveller. Utan även hur du använder poängen.

Vill du resa lite bättre kan du med poängen uppdatera till businessclass eller välja ett finare hotell än vanligt. Du väljer själv hur många poäng du vill lösa in, och betalar resten med kortet.

Med Marginalen Traveller kan du dessutom välja vilken avreseort du vill, det behöver inte vara från Norden. Kanske ska du till Miami och har planerat en avstickare till Karibien, då kan du boka till en T/R MIA- St Lucia med poängen t.ex.
Samma gäller för hotell i poängportalen, tänk booking.com och välj mellan 1 miljon hotell.

Helheten

Det är tydligt ett kort som vill hantera hela din resa, från poängintjäning till bokning och dessutom en omfattande reseförsäkring för dig och din familj samt upp till tre medresenärer när du betalar med poäng eller kortet.

Läs mer om Marginalen Traveller erbjudande med gratis första årsavgift och andra kort för resan här.

     
Kortio.se är Sveriges största jämförelsetjänst för kort. Kortio visar erbjudanden och kampanjer från marknadens alla kreditkort. En kostnadsfri tjänst som sedan 2013 hjälpt över 100 000 kunder att hitta rätt kort.

Följande bilagor finns för nedladdning: