Pressrelease

Av: Bäst För Barn

BästFörBarn lanserar sajt för föräldrar med nyheter, produkttester och recensioner

Publicerad: 15 nov 2019 11:24

Uppdaterad: 15 nov 2019 11:24

STOCKHOLM: BästFörBarn lämnar nu testfasen och smyglanserar en första version av sin nya sajt officiellt i Sverige. BästFörBarn.se är en fristående sajt som riktar sig till föräldrar och blivande föräldrar med ”bäst i test”, produktrecensioner och nyheter inom ämnet.

Sajten är helt självfinansierad och drivs av eldsjälar för att guida föräldrar i djungeln av prylar, tjänster och produkter som riktar sig till barn eller föräldrarna. ”Det är väldigt kul att äntligen kunna visa upp vad vi jobbat på under en längre tid.” säger Gunilla Werner och fortsätter ”Vi är själva småbarnsföräldrar och har saknat en sajt som samlar allt, smått som stort”.

Smyglanseringen innebär att BästFörBarn.se fortfarande håller på att fyllas med innehåll och funktioner men är tillgänglig redan nu. Värderingen och visionen som genomsyrar allt är ”Oberoende tester, nyheter och recensioner med hjälp av egna erfarenheter och experter inom området”.

BästFörbarn.se vill täcka de luckor som finns på marknaden idag och ha en dialog med föräldrar om vilka frågor, funderingar och problem som finns och uppstår under tiden med små barn.

Sajten finns på https://bästförbarn.se

För mer information kontakta pressansvarig:
Gunilla Werner
gunilla@bästförbarn.se