Pressrelease

Av: Oakland Capital AB

Nu levererar You.se snabbare än blixten!

Publicerad: 7 aug 2019 20:20

Uppdaterad: 7 aug 2019 20:20

Många har blivit förvånade då de har beställt hudvårdsprodukter och parfym från webbutiken You.se. Det gick så snabbt är en kommentar som ges om och om igen i feedback. Vad är hemligheten? Hur kan You leverera sina varor så snabbt till kunderna som blir glada att slippa vänta för länge på de sköna produkterna?

Smidig betalning ger smidig leverans

Det hela börjar förstås med en webbutik som är enkel att använda sig av. Här ser du tydligt nyheter inom parfym och hudvård. Du kan snabbt söka upp den produkt som du är ute efter. När du sedan kan göra din betalning med betalningslösningen Klarna så går det hela som på räls.

Du betalar snabbt och tryggt och nu kan leveransen ske…

Snabba leverantörer

Med PostNord och DHL så får You.se iväg produkterna på nolltid. De lovar 1-3 arbetsdagars leveranstid om varan du beställer finns i lager. Men saken är den att det för det mesta går snabbare. Det vittnas om att beställningar som kom in på en fredag var framme redan på måndag!

Det beror på att både DHL och PostNord normalt sett har 1 dag som leveranstid inom Sverige. Men You tar det säkra före det osäkra och lovar inte detta. Det innebär att du ofta blir överraskad då dina produkter kommer mycket snabbare än vad du hade räknat med.

Ett bra val för populära dofter

På You så finner du många populära dofter. Oavsett om du är ute efter klassiker från Hugo Boss eller vill få den senaste hudvården från NeoStrata så ska du kika in i denna webbutik. Det tar inte lång tid att hitta rätt. Om priset känns bra, och det gör det med största sannolikhet, så är det bara att beställa. Du kan ha parfymen framme hos dig så att du är redo för helgens upplevelser.

Besök You.se här!