Pressrelease

Av: Nitro Games Oyj

Nitro Games ingår avtal med Netmarble EMEA

Publicerad: 29 jul 2019 11:10

Uppdaterad: 29 jul 2019 11:10

Nitro Games & Netmarble EMEA har tecknat avtal om att Netmarble skall lansera “Heroes of Warland” till arabiska och turkiska målgrupper.

Nitro Games har tecknat ett distributions- och serviceavtal med Netmarble EMEAs regionala enhet, en del av Netmarble Games, en koreansk gigant inom spelutveckling och idag ett av de snabbast växande mobilspelsföretagen i världen. Avtalet omfattar Netmarbles licensiering av Nitro Games spel ”Heroes of Warland” för publicering i Mellanöstern, Turkiet och Afrika.

Sammanfattning av samarbete och villkor:

  •  Period: 3 år från kommersiell lansering
  •  Service avgift: 500.000,00 EUR, som stegvis betalas till Nitro Games knutet till utvecklingen av lanseringen
  •  Royalties: netto 35% till Nitro Games
  •  Territorier: Turkiet, Mellanöstern och Afrika
  •  Planerad lansering: H2 2019, börjar med sk “soft-launch”
  •  Plattformar: iOS och Android

“Heroes of Warland har genomgått en omfattande översyn och omarbetning under första halvåret 2019. Vi fortsätter nu med att släppa denna nya version tillsammans med Netmarble EMEA genom att introducera spelet i Mellanöstern, Turkiet och Afrika. Det första steget är en “soft launch” som påbörjas inom kort,” säger Jussi Tähtinen, VD och medgrundare till Nitro Games

Detta Pressmeddelande skickas även ut på engelska, vilket är Bolagets officiella informationsdokument till marknaden och myndigheter och det dokumentet har företräde vid eventuell tolkning.

För mer information:

Jussi Tähtinen, VD & Medgrundare

Tel: +358 44 388 1071

Email: jussi@nitrogames.com

Sverker Littorin, Styrelseledamot & IR Rådgivare

Tel: +46 70 875 53 09

Email: sverker.littorin@nitrogames.com

Informationen i detta Pressmeddelande är sådan som Nitro Games Oyj (FI21348196) är skyldig att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades för offentliggörande den 29.7.2019 kl 12:10 (EEST)

Följande bilagor finns för nedladdning: