Pressrelease

Av: SweGaming AB

Kreditkort.com lanseras i Norge

Publicerad: 26 jul 2019 15:37

Uppdaterad: 26 jul 2019 15:37

Kreditkort.com tog nyligen klivet över till Finland och ger sig nu även över till Norge där sajten lanseras under namnet Kredittkort360.com. Målet är fortfarande detsamma, att erbjuda högkvalitativa och kostnadsfria jämförelser av kreditkort men denna gång till människor i Norge.

Kreditkort.com fortsätter att stärka sin position som en av de ledande jämförelsesajterna av kreditkort i Sverige i och med lanseringen i Norge.  Den nya sajten kommer att gå under namnet Kredittkort360.com och kommer fortsätta under den rosa-grå fanan som blivit Kreditkort.coms signatur färger. Ett fortsatt fokus kommer ligga på att erbjuda norska privatpersoner samma kvalité och kostnadsfria jämförelser som de svenska besökarna.

- Lanseringen av Kredittkort360.com drivs av samma mål och ambitioner som lanseringen av Luottokortit.com. Att kunna erbjuda recensioner  och jämförelser av de bästa kreditkorten i Norge kostnadsfritt. Kredittkort360.com kommer behålla samma familjära utseende som man idag finner på Kreditkort.com. Vi tycker det är viktigt att hålla en röd tråd genom alla sajter som står under Kreditkort.com. Man skall som återvändande besökare kunna känna igen sig, oavsett om man använder den svenska eller norska sajten. Vi står också för våra sajter och vet med oss att vi kan leverera information på ett lättillgängligt sätt. Användaren måste alltid komma först och vi är här för att underlätta processen med att hitta ett kreditkort, inte försvåra den, säger Simon Klaesson, ansvarig utgivare på Kreditkort.com.

Även om likheterna mellan den svenska och norska sajten är stora kommer vissa förändringar ske. Bland annat så kommer kortlistorna uttökas markant för att möta den stora mängd kreditkort som finns i Norge. Även nya guider kommer att skrivas och användare kan förvänta sig att hitta information som riktar sig mot nya kreditkortsägare såväl som veteraner.

- Vi tycker att klivet in i Norge är väldigt spännande. Dels för att det är helt nytt territorium för oss men också på grund av den mängd kreditkort som finns tillgängliga. Vi är och kommer alltid vara kreditkortsnördar här på Kreditkort.com och ser fram emot att få grotta ned oss i alla kort- och kortutgivare som Norge har att erbjuda. Norges massiva utbud av kreditkort kommer även återspeglas på sajten. I dagsläget är kortlistorna inte kompletta på sajten men kommer att fyllas på nästan dagligen de kommande månaderna. Så småningom vill vi ha de mest kompletta kortlistorna i Norge för att kunna erbjuda våra besökare det utbud av kort dem förtjänar.

Även om Kredittkort360.com i dagsläget i stort ser ut som Kreditkort.com är inte en unik design eller funktioner ute ur bilden. Sajterna som idag står under Kreditkort.com är ständigt under utveckling och beroende på användarnas feedback och efterfrågan kommer sajterna utvecklas därefter.

- Även om kreditkort i många fall fungerar på liknande sätt i Sverige och Norge så finns det alltid små skillnader. Beroende på våra besökares feedback kan nya funktioner eller design uppdateringar ske på sajten som är unika för just Kredittkort360.com. Vi är väl medvetna om att det gäller att anpassa sig ut efter den marknad man verkar i för att möta besökarnas behov. Vi jobbar alltid efter vårt motto att användaren kommer först och det gäller alla våra sajter, oavsett om det är i Norge, Sverige eller Finland, avslutar Simon Klaesson.

Kredittkort360.com är alltså live redan nu och kan nås antingen via Kredittkort360.com eller längst ned på startsidan på Kreditkort.com genom att klicka på den norska flaggan.

Kreditkort.com är en ledande jämförelsesajt av kreditkort i Sverige som ägs och drivs av Swegaming AB med säte i Göteborg. Sedan våren 2017 har vi erbjudit kostnadsfria jämförelser och recensioner av kreditkort. Vi listar idag flera välkända kort och har ett stort antal besökare från hela Sverige.