Pressrelease

Av: WeightWorld

Superfoods trenden är här för att stanna

Publicerad: 8 jul 2019 13:57

Uppdaterad: 8 jul 2019 13:58

Hälsosamma dieter förändras alltid och det verkar som om den senaste trenden på detta ämne är superfoods och trenden är här för att stanna.

Just superfoods kategorin har varit en stor hit i Sverige ett tag nu och WeightWorld har noterat stadig försäljning av flera fantastiska produkter som vi vill uppmärksamma. Från Guarana och African Mango till Garcinia Cambogia och Raspberry Ketone har WeightWorld flera aktuella produkter för olika hälsobehov. 

Kraftfulla superfoods är otroligt användbara tillsammans med dieter anpassade efter viktminskning och de hjälper också till med att påskynda kroppens naturliga funktion - till exempel i matsmältningssystemet. Det är mycket vanligt att dessa superfoods tas tillsammans med en hälsosam kost och frekvent träning för att öka energi och få den där extra kicken av näringsämnen som du inte skulle få från vanliga livsmedel!

Aktivt kol är en riktigt populärt superfood som man har sett en stor ökning av försäljning på, allt eftersom närvaron av superfoods har introducerats till den hälso intresserade kunden. WeightWorld har investerat i denna väsentliga ingrediens som är idealisk för att hjälpa dig med gaser, uppblåsthet och detox av matsmältningssystemet. Det är en spännande, naturlig ingrediens som innehåller användbara hälso egenskaper, förutom den fantastiska förmågan att befria kroppen av oönskade giftämnen, plus aktivt kol är helt veganskt!

Superfoods kan konsumeras i ett antal olika former som pulver, kapslar och ibland kan de även ätas direkt som de är! De kan enkelt läggas till dina favoritrecept som smoothies och sallader. En idealisk lätt förfriskning som är ett enkelt och effektivt sätt att få alla vitaminer och mineraler som kroppen behöver.

Företagsinformation

WeightWorld

Kontaktperson:

Luca Bartolucci 

luca.bartolucci@comfortclick.co.uk